Τανιμανίδης-Μπόμπα:Τους... ματιάσαμε! Ο τυφώνας, το πρόβλημα στο αεροσκάφος και η ακύρωση της πτήσης
Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα:Τους... ματιάσαμε! Ο τυφώνας, το πρόβλημα στο αεροσκάφος και η ακύρωση της πτήσης

Μπορεί τα φωτογραφικά ενσταντανέ που μας χάρισαν τις προηγούμενες ημέρες από τις Φιλιππίνες που επέλεξαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα για να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα να ήταν υπέροχα, όμως δεν υπήρξαν όλα ρόδινα για το ζευγάρι. 

Και αυτό γιατί ναι μεν πέρασαν υπέροχα και απόλαυσαν μαγικές στιγμές εκεί, όμως αντιμετώπισαν και πολλά προβλήματα.

Γιατί με το που έφτασαν στον πρώτο προορισμό τους, αναγκάστηκαν να μείνουν μέσα στο ξενοδοχείο για αρκετές ώρες λόγω ενός τυφώνα που περνούσε από την περιοχή ενώ στη συνέχεια και ενώ είχαν και άλλες στάσεις στην περιήγησή τους στον εξωτικό προορισμό, έμειναν εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμιο καθώς ακυρώθηκε η πτήση τους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν στους διαδικτυακούς τους φίλους, στην προσπάθειά τους να μετακινηθούν με αεροπλάνο από το νησί Coron στο Cebu, τούς ανακοινώθηκε ότι λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στο αεροσκάφος, έπρεπε να αποβιβαστούν και να περιμένουν στο αεροδρόμιο ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά από αναμονή πέντε ολόκληρων ωρών, έμαθαν πως δεν υπήρχαν θέσεις στο αεροσκάφος που έπρεπε να εξυπηρετήσει και άλλους ταξιδιώτες.

Τελικά και μετά από πολλά... βάσανα, κατάφεραν να επιβιβαστούν τελικά σε αεροσκάφος και να φύγουν για την επόμενη στάση του υπέροχου ταξιδιού τους.

Δείτε τις αναρτήσεις τους αλλά και όμορφα φωτογραφικά ενσταντανέ πριν η... μοίρα τούς χτυπήσει αλύπητα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved