Ελένη Μενεγάκη: Θα εντυπωσιαστείς με το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στις Μαλδίβες
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Θα εντυπωσιαστείς με το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στις Μαλδίβες

Η Ελένη Μενεγάκη αυτά τα Χριστούγεννα επέλεξε να κάνει διακοπές σε εξωτικό προορισμό, στις Μαλδίβες.

Η Ελένη Μενεγάκη με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο βρέθηκε στις Μαλδίβες και μας χάρισε υπέροχα και μοναδικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Φαίνεται πως αυτή η αντίθεση, δηλαδή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην άμμο με τις σαγιονάρες και τα παρεό αντί για ένα χιονισμένο τοπίο, της αρέσει περισσότερο και έτσι και φέτος έφυγε για τις Μαλδίβες.

Η Ελένη Μενεγάκη περίμενε πώς και πώς το ταξίδι αυτό και είχε πει: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν νιώθει καλά στην περίοδο των Χριστουγέννων, γιατί είναι η ίδια η εποχή τέτοια, είναι το κλίμα τέτοιο που σε ελαφραίνει... Φέτος θα τα περάσω με τα τέσσερα παιδιά μου και τον άντρα μου στο εξωτερικό. Έχουμε τα δικά μας σχέδια, αγαπάμε συγκεκριμένα πράγματα και κάπως έτσι φροντίζουμε, περίπου κάθε χρόνο, να είμαστε εκεί...».

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφίες από τις μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της και εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο με τις εικόνες της Ελένης αλλά και με την φωτογραφία της μικρής, Μαρίνας και του Άγγελου Λάτσιου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved