Νίκος Μουτσινάς: Θα τρίβεις τα μάτια σου με τη νέα φώτο από το νέο σπίτι του
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: Θα τρίβεις τα μάτια σου με τη νέα φώτο από το νέο σπίτι του

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την μετακόμισή του πριν λίγο διάστημα. Ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε μία φωτογραφία λίγο πριν τα Χριστούγεννα δείχνοντας το καινούργιο σπίτι του και σχολίασε: «Πρώτη φωτογραφία στο καινούργιο μου σπίτι. το λατρεύω το μπαλκόνι του και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. Μιλιτερ,χακί,και πορτοκαλί καρέκλα. Πως να πω οχι???»!

Τώρα πόσταρε ακόμα μία φωτογραφία και μας έδειξε το μπάχαλο που επικρατεί μιας και οι κούτες δεν έχουν όλες ανοιχτεί και δεν έχει προλάβει να τοποθετήσει τα πράγματα στη σωστή του θέση.

Ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία και έγραψε: "Χαλαρή Κυριακουλα στο σπίτι! Γίνεται κάποια εκκαθάριση. Να σας πω κάτι? Ο,τι δεν είναι χρήσιμο σε μας μπορεί να το έχει ανάγκη κάποιος άλλος. Μην κρατάτε πράγματα που δεν ξέρατε καν ότι τα έχετε! Δώστε τα αν είναι σε καλή κατάσταση ή αλλιώς πετάξτε τα! Θα νιώσετε απίστευτη ανακούφιση! Καντε το και θα με θυμηθείτε!
Το ύφος του Άντι τα λέει όλα!".

Δες φωτογραφίες από το νέο του σπίτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved