Θυμάστε τον Γιώργη Λαμπαθάκη; Δείτε τον σε σπάνια εμφάνιση με τη γυναίκα και το παιδί του (photos)
Showbiz

Θυμάστε τον Γιώργη Λαμπαθάκη; Δείτε τον σε σπάνια εμφάνιση με τη γυναίκα και το παιδί του (photos)

Μπορεί να απέχει εδώ και χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως ο Γιώργης Λαμπαθάκης έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη μικρή οθόνη. 

Θα τον θυμάστε βέβαια στο πλευρό της Σίσσυς Φειδά την εποχή που οι δυο τους έδιναν ιδέες διακόσμησης και ανακαίνισης σπιτιών. Ο Γιώργος Λαμπαθάκης τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και τη Σκύρο, για επαγγελματικούς λόγους όμως αυτές τις γιορτινές ημέρες δεν θα μπορούσε να είναι μακριά από τη γυναίκα του Χριστίνα Οικονόμου και το μωρό τους που έγινε ενός έτους πριν από λίγες ημέρες.

Το ζευγάρι μαζί με το παιδάκι του εθεάθη να κάνει βόλτα για ψώνια στην όμορφα στολισμένη Κηφισιά και έδειχναν όλοι πολύ χαρούμενοι. Μάλιστα, το μικρούλι δεν αποχωριζόταν για κανένα λόγο την αγκαλιά του μπαμπά του.

«Το παιδί ήταν κάτι που ήρθε πολύ φυσιολογικά στη ζωή μας. Το περιμέναμε! Και εγώ το βιώνω ήρεμα και πολύ όμορφα. Σίγουρα, όμως, έχουν προστεθεί κάποιες ανησυχίες» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γιώργης Λαμπαθάκης ο οποίος είχε αποκαλύψει και τα νέα δεδομένα στη ζωή του: «Μοιράζω τον χρόνο μου ανάμεσα στη Σκύρο και στην Αθήνα. Όμως, πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να βρίσκομαι και σε κάποιο άλλο μέρος. Όλα εξαρτώνται από το πού είναι η δουλειά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved