Κηδεία Μικρούτσικου: Συντετριμμένη η οικογένεια του σπουδαίου συνθέτη (Photos)
Showbiz

Κηδεία Μικρούτσικου: Συντετριμμένη η οικογένεια του σπουδαίου συνθέτη (Photos)

Κηδεία Μικρούτσικου: Συντετριμμένοι ήταν τα παιδιά, η σύζυγος και ο αδερφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος στο τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο.

Στις 10:30, η σορός του μεγάλου συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα και στις 14.30 έγινε η πολιτική κηδεία. Μετά από επιθυμία του, η σορός του Θάνου Μικρούτσικου θα αποτεφρωθεί.

Η σύζυγος του συνθέτη, δημοσιογράφος Μαρία Παπαγιάννη ήταν καταβεβλημένη και με τον επικήδειο λόγο της ράγισε καρδιές. «Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, μου έγινες εμμονή. Νεαρή δημοσιογράφος ενώ, ο αγαπημένος μου συνθέτης εσύ. Θέλει πολλές ζωές αυτό που καταφέραμε. Εγώ έτρεμα κι εσύ γελούσες. Δεν σε χόρταινα ποτέ... Ήρθε το κακό και μας έστησε στον τοίχο. Όταν το θεριό θέριεψε εσύ ήσουν ακόμη δυνατός κι έκανες όνειρα. Από το δωμάτιο του νοσοκομείου κοιτούσα την ζωή να τρέχει. Αγάπη μου σου ζητώ συγγνώμη που λύγισα».

Αβάστακτος ήταν ο πόνος και για τον Ανδρέα Μικρούτσικου που σήμερα έπρεπε να πει το τελευταίο αντίο στον αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου στην πολιτική κηδεία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved