Εύη Φραγκάκη: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένη είναι! (photos)
Showbiz

Εύη Φραγκάκη: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένη είναι! (photos)

Μπορεί η Εύη Φραγκάκη να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά της, όμως όταν κατά τύχη την απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός, μόνο ευτυχισμένη την βρίσκει, ειδικά όταν έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της Γιώργου Φιλόπουλου με τον οποίο δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί.

Οι δύο ερωτευμένοι εθεάθησαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και μάλιστα, η Εύη Φραγκάκη τράβηξε πάνω της τα βλέμματα με τη σικ εμφάνισή της.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε πολύ καλή διάθεση να πειράζουν ο ένας τον άλλον και μάλιστα η Εύη Φραγκάκη γελούσε συνεχώς με τα αστεία του συντρόφου της ο οποίος δείχνει να την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Αρκεί μόνο να δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τη βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο τις γιορτινές αυτές ημέρες για να αντιληφθείτε πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι είναι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved