Πέρασε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο και τώρα ανέβασε τις πρώτες φωτό και ένα συγκινητικό μήνυμα!
Showbiz

Πέρασε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο και τώρα ανέβασε τις πρώτες φωτό και ένα συγκινητικό μήνυμα!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Τρύφωνας Σαμαράς τα φετινά Χριστούγεννα καθώς χρειάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν κατέρρευσε εν ώρα εορταστικού προγράμματος του Open. 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρισκόταν στο εορταστικό show του καλού του φίλου Νίκου Κοκλώνη στο OPEN, όταν αισθάνθηκε οξύτατους πόνους στην κοιλιά του.

Αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, με τους γιατρούς να του κάνουν εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος, φανερά καταβεβλημένος αλλά πλέον πολύ καλύτερα στην υγεία του, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο όπου κυκλοφορούσε -τουλάχιστον το πρωί- με τον ορό.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς συνόδευε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες με το εξής μήνυμα:

«Η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία μου με δίδαξε πολλά στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας!!!! Και πάνω απ' όλα τους🙏 γιατρούς και το 🙏προσωπικό του νοσοκομειου Ευαγγελισμός. Σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου τα καλύτερα για το 2020! Υγεία αγάπη τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορεί να έχει κάποιος! Καλή Χρονιά σε όλους μας !!!!!!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved