Δημήτρης Καταλειφός: «Είμαι εντελώς άχρηστος με το πλασάρισμα του εαυτού μου. Είμαι ένα κορόιδο»
Showbiz

Δημήτρης Καταλειφός: «Είμαι εντελώς άχρηστος με το πλασάρισμα του εαυτού μου. Είμαι ένα κορόιδο»

Ο Δημήτρης Καταλειφός μίλησε με ειλικρίνεια.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με το χρήμα και σχολίασε όσους έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με εκείνο.

Χρειάζεται και ένα ταλέντο για να «πλασάρεις» καλά τον εαυτό σου και να παίξεις αυτό το παιχνίδι που δεν ξέρω αν το έχετε…

Δεν το είχα ποτέ και δε με ενδιέφερε να το αποκτήσω. Όπως δεν ξέρω και να διαπραγματευτώ τον εαυτό μου εμπορικά και να διεκδικήσω το χρήμα με έναν τρόπο πετυχημένο. Είμαι εντελώς άχρηστος σε αυτό. Είμαι ένα κορόιδο. Υποχωρητικός σαν τον Γουίλι Λόμαν από τον Θάνατο του Εμποράκου.

Όταν συναντάτε στους άλλους αυτή την ευκολία, πώς αντιδράτε;

Και νευριάζω και θυμώνω και φεύγω.'Εχω φύγει από δου­λειές, ναι! Αυτό πολλές φορές παρεξηγείται και πολλοί συνά­δελφοι με χαρακτηρίζουν «δύσκολο». Το θεωρώ τιμή μου όμως και όχι ελάττωμα, όπως μου το καταλογίζουν. Γιατί έχουμε πήξει στους «εύκολους»...

Εκτός σκηνής, τι άνθρωπος είστε;

Εκεί δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο καλόβολος και εύκολος άν­θρωπος από μένα. Αν με πετύχεις το καλοκαίρι, είμαι το γλυ­κύτερο πλάσμα που υπάρχει πάνω στον πλανήτη. ’Ολα μου αρέσουν, όπου και αν πάω με ευχαριστεί, δεν έχω απαιτήσεις κ.ο.κ. Η δυσκολία αρχίζει στον θεατρικό χώρο, ιδίως την περί­οδο των πρόβων, που υπάρχει η αγωνία να συλλάβεις το έργο, τον ρόλο και τη σχέση με τους άλλους.

Τελικά, είναι δύσκολο να ζεις με έναν ηθοποιό;

Είναι! Ειδικά όταν αυτός παίζει έργα που θέλουν απο­μόνωση, συγκέντρωση και δουλειά με τον εαυτό του. Είναι αξιοθαύμαστοι για μένα οι ηθοποιοί που κάνουν οικογένεια και καταφέρνουν να τα συνδυάσουν όλα. Εγώ ομολογώ ότι δεν μπόρεσα. Μου είναι τόσο δύσκολο να επιλύσω τα πρα­κτικά προβλήματα ακόμη και της δικής μου ζωής, που δεν έχω οικογένεια και παιδιά.

Είχατε όμως ως εικόνα αυτό που λέμε «ευτυχισμένη οικο­γένεια»;

Να το ζούσα εγώ εννοείς; Όχι, ποτέ δεν είχα αυτό το όνειρο; Για κάποιον καλό ή κακό λόγο, με μάγεψε το θέατρο. Χώθηκα μέσα σε αυτό, εκεί βρήκα καταφύγιο και ορμητήριο ταυτόχρονα. Και κόλλησα!

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved