Στέλιος Ρόκκος: «Τα ραδιόφωνα δεν παίζουν κανέ­ναν Ρόκκο, κανέναν Ρέμο και κανέ­ναν Ρουβά»
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: «Τα ραδιόφωνα δεν παίζουν κανέ­ναν Ρόκκο, κανέναν Ρέμο και κανέ­ναν Ρουβά»

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τα τραγούδια που παίζουν τα ραδιόφωνα.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τραγουδάει ερωτικά τραγούδια και ανέπτυξε τη κέψη του για όσα συμβαίνουν στα ραδιόφωνα.

Πώς είναι αυτό, να τραγουδάς μονίμως τον έρωτα;

Παραμυθάς! Φτιάχνεις ωραία παραμύθια, βάζεις μου σική στις ιστορίες και περνά καλά αυτός που τις ακούει και κάποιες φορές ταυτίζεται μαζί τους. Το δύσκολο με το τραγούδι είναι ότι σε τρία λεπτά πρέπει να τα 'χεις πει όλα. Το «Έμεινα εδώ», για παράδειγμα, μου πήρε καιρό να το γράψω. Είναι όμως ένα κομ­μάτι που άξιζε τον κόπο. Άλλο αν γράφτηκε το 2002 και ακούστηκε το 2010.

Γιατί αυτό;

Μη ρωτάς εμένα, τα media ρώτα. Αυτοί αποφα­σίζουν. Οταν αποδεικνύεται ύστερα από χρόνια και από άλλες πηγές, όπως είναι το Υοutube, ότι το τραγούδι του τάδε είναι ένα αγαπημένο τραγουδί αλλά δεν ακούστηκε ποτέ στα ραδιόφωνα, έχουν εκτεθεί τα ίδια τα ραδιόφωνα. Μαζί και κάποιοι που η δουλειά τους είναι να «προωθούν» ό,τι καλό βγαίνει. Το κάνουν;

Γιατί τα ραδιόφωνα να μην παίζουν Ρόκκο;

Τα ραδιόφωνα δεν παίζουν κανέ­ναν Ρόκκο, κανέναν Ρέμο και κανέ­ναν Ρουβά. Τα ραδιόφωνα παίζουν τραγούδια. Αλίμονο αν έπαιζαν «Ρόκκο»! Τα τραγούδια του Ρόκκου πρέπει να παίζουν, αν και εφόσον αυτά αξίζουν τον κόπο. Βέβαια, στο τέλος τα καλά τραγούδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκουν τον δρόμο τους.

Το λες ως παράπονο;

Κανένα παράπονο! Είμαι χορτα­σμένος, έχω ζήσει πολλές επιτυχίες. Απλά κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του σε αυτή την περίπτωση. Μπορεί κι εγώ!

Που ίσως δεν υπήρξες αρκετά δημοσιοσχεσίτης;

Μα είναι δυνατόν να χρειάζεται ένα καλό τραγούδι δημόσιες σχέσεις για να ακουστεί;

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved