Η Ελένη Κοκκίδου βάζει τα πράγματα στη θέση τους για τη σχέση της με τον Αντώνη Αντωνίου
Showbiz

Η Ελένη Κοκκίδου βάζει τα πράγματα στη θέση τους για τη σχέση της με τον Αντώνη Αντωνίου

Η Ελένη Κοκκίδου και ο Αντώνης Αντωνίου είναι ζευγάρι στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κι απάντησε στα δημοσιεύματα περί κρίσης στις σχέσεις τους.

Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μαλωμένους και με τυπικές πλέον σχέσεις. Έτσι, η ηθοποιός είπε τι συμβαίνει, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στις συμπεριφορές που συναντά. Μάλιστα, συμβούλευσε τους νέους...

Όπως εμβληματικός είναι και ο τηλεοπτικός ρόλοςτης Βούλας στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα στον Αlpha. Τι απαντάτε στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως οι σχεσειςσας με τον Αντώνη Αντωνίου έχουν διαταραχθεί;

Είναι αστεία αυτά τα πράγματα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η συνύπαρξη μας είναι πολύ ωραία.'Εχω τη μισή μου ζωή αλλού και την άλλη μισή με τον Αντώνη. Είμαστε σαν οικογένεια τώρα πια και βγαίνει αβίαστα ο ρόλος μας ύστερα από τόσα χρόνια. Η Βούλα είναι πολύ δυνατή και συμβατή με τη ζωή, τσαούσα, θέλει να ζει έντονα. Εχει και έναν πολύ καλό «συμβία», τον Μηνά, με τον οποίο έχουν μια ιδανική σχέση.'Εχουν βρει έναν τρόπο να ζουν ώστε να κρατούν συνεχώς «υψηλές θερμοκρασίες» στη σχέση τους και αυτό είναι τέχνη ζωής.

Παντού υπάρχει ένας Μηνάς και μια Βούλα και πολύς κόσμος που με συναντά μου λέει «Είμαστε σαν και εσάς». Και τους απαντώ «Εί­στε πολύ τυχεροί». Η μουρμούρα τους είναι ένα παιχνίδι, έχει ερωτική χροιά και υπάρχει μαζί με τη στήριξη και τον θαυμασμό του ενός προς τον άλλο. Η σεναριογράφος μας,'Ελενα Σολωμού, έχει δυνατό ένστικτο, μια καταπλη­κτική ματιά και μια πολύ καλή πένα. Δεν γρά­φει πια για ένα ζευγάρι το οποίο φαντάστηκε, αλλά γράφει για εμάς.

Στην πραγματική ζωή ο ιδανικός σας σύντρο­φος θα έμοιαζε στον Μηνά;

Θα μου ήταν δύσκολο. Θα ήθελα έναν άνθρωπο με τον οποίο θα πηγαίναμε μαζί στο θέατρο, στο σινεμά, σε εκθέσεις.Έχω ανάγκη την τέ­χνη. Με εξελίσσει. Θα ήθελα λοιπόν έναν σύντροφο συνο­δοιπόρο σε αυτό και όχι να βγαίνω μόνη μου και αυτός να κάθεται στο σπίτι.

Οδεύοντας προς το 2020,τι είναι αυτόπουπαρατηρείτεστη συμπεριφορά των ανθρώπων;

Δημιουργείται σιγά σιγά ένας άλλος τύπος ανθρώπου. Η τεχνολογία είναι μια τεράστια επανάσταση για την ανθρωπό­τητα και θα καθορίσει τις σχέσεις και τις ζωές μας σε βαθμό που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Οι νέοι έχουν μια πολύ στενή σχέση με την τεχνολογία, που εξελίσσεται με καλπάζοντα ρυθμό, και αυτό τους κάνει να μη βιώνουντις ανθρώπινες σχέοεις όπως η δική μου γενιά, που τις βιώναμε με όλο μας το είναι.

Θεωρώ πως λείπει η ζωντανή συνύπαρξη, κάνουν σχέ­σεις μέσω Διαδικτύου και αυτό έχει επίπτωση στην προσωτηκότητά τους. Παρ' όλα αυτά έχω καταπληκτική επαφή με τους νέους. Λατρεύω τα παιδιά, γιατί έχουν την ορμή της νιότης, την καθαρότητα και τη λαχτάρα της ζωής. Εχω ανάγκη αυτή τη λαχτάρα για ζωή και καταφεύγω πάντα εκεί. Οι περισσότε­ροι φίλοι μου είναι μικρότεροι από εμένα.

Ή σχέση μας είναι ένα αλισβερίσι, μαθαίνω από εκείνους, όπως και εκείνοι από εμένα. Χρειάζεσαι στη ζωή να κοιτάς ποιος έρχεται πίσω σου από μια ηλικία και μετά. Από την άλλη, τα βιώματα ενός έμπει­ρου ανθρώπου θα διδάξουν στους νέους πώς να αποφεύγουν παγίδες. Παρατηρώ πως σας μέρες μας δύσκολα θα ζητήσει τη συμβουλή μου ένας νέος.

Μου δίνετε την εντύπωση πως έχετε εντοπίσει τον πλέον επίκίνδυνο εχθρό των νέων...

Είναι μορφωμένοι, όχι με την ουσία της μόρφωσης, αναγκα­στικά, αλλά με την έννοια του ότι είναι τπο πληροφορημένοι, ιτιο υποψιασμένοι και στηρίζονται πολύ στον εαυτό τους. Η γενιά μου και παλαιότερες γενιές από μένα περιμέναμε με κάποιον τρόπο να έρθει η σειρά μας και επΐ-σης είχαμε πρότυπα που θαυμάζαμε και θέ­λαμε να τους μοιάσουμε.

Σήμερα, σκέψου πως ένα κοριτσάκι στο προνήπιο αποφασίζει τι ρούχο θα φορέσει, και μάλιστα με πείσμα. Του δημιουργείται λοιπόν η εντύπωση ότι όπως αποφασίζει μόνο του για το ρούχο του έτσι θα αποφασίζει μόνο του και για τη ζωή του. Χρειάζονται όμως αυτά τα πρότυπα στους νέους, ώστε να τους δείξουν δρόμους που έχουν ήδη πάρει οι ίδιοι και να τους πουν «Πρόσεξε εκεί, έχει βράχια. Να πάρεις το άλλο μονοπάτι». Αυτό είναι κέρδος για.τη ζωή τους και πρέπει να το καταλάβουν. Είναι ένα είδος προστασίας γι' αυτούς, αλλιώς θα προχωρήσουν στη ζωή πολύ εκτεθειμένοι.

Άρα, ποια είναι η δική σας συμβουλή για εκείνους;

Να «ζηλεύουν» ό,τι μπορούν από τους με­γαλύτερους που ασκούν πάνω τους κάποια γοητεία. Αυτό θα τους κάνει συνοδοιπόρους και αργότερα πρωτοπόρους.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved