Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Έτοιμοι για το μεγάλο βήμα
Showbiz

Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Έτοιμοι για το μεγάλο βήμα

Ο έρωτάς τους έχει ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και η επισημοποίηση είναι κοντά.

Η Xαρά Παππά αποχώρησε από το «GΝΤΜ» με ανάμεικτα συναισθήματα. Η γλυκιά κοπέλα δεν κατάφερε να φτά­σει στον τελικό, ωστόσο η πορεία της και τα θε­τικά σχόλια που κέρδισε για τον χαρακτήρα της, μαζί με την αγκαλιά του αγαπημένου της, του επιτυχημένου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, «χρύ­σωσαν» το χάπι.

Αμέσως μετά την αποχώρηση της, ταξίδεψε στην Τουρκία -στην οποία ζει μό­νιμα τα τελευταία δύο χρόνια- όπου το ζευγά­ρι έχει στήσει την κοινή του ζωή σε ένα υπέρο­χο σπίτι και βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις της Χαράς με το ριάλιτι μόδας την έφεραν πίσω στην Αθήνα, παρέα με τον Μπουράκ, ο οποίος βρίσκεται σε συστήσεις για να συμμετάσχει σε ένα καλλιτεχνικό project που ετοιμάζει η Μιμή Ντενίση.

Οι δυο τους παρέμει­ναν στην Αθήνα μέχρι τον τελικό του show και στη συνέχεια ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, όπου συνάντησαν αγαπημένους φίλους.

Ο Μπουράκ θέλει η Χαρά να ζήσει το όνει­ρο της και είναι αποφασισμένος να βρίσκεται δίπλα της: «Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνει­ρα μου. Εχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και ο ίδιος στη ζωή του. Θα ήταν άσχημο να με κρα­τήσει πίσω επειδή εκείνος είναι σε κάποια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Γι' αυτό και τον αγα­πώ τόσο. Με καταλαβαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση», δήλωσε πρόσφατα το μοντέλο.

Το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Η πρόταση γάμου έχει γίνει και μπορεί το «GNTM» να καθυστέρησε λίγο τα σχέδια τους τώρα, όμως είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν, χωρίς να στέκεται εμπόδιο ο ένας στα όνειρα του άλλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved