Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Πως απαντά στον χαρακτηρισμό «πολυεργαλείο»;

Η Κατερίνα Στικούδη που φέτος θα παρουσιάσει το My Style Rocks, απαντά για την συνεργασία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Αν ήμουν πλούσιος του ΑΝΤ1

Το 2020 βρήκε την Κατερίνα Στικούδη μαζί με τους γονείς της οι οποίοι μετακόμισαν απο την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.
Η ηθοποιός τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μιλά στο TV Έθνος και μεταξύ άλλων απαντά αν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «πολυεργαλείο»


θα ξεκινήσω με τον απολογισμό
του 2019. Νομίζω ήταν μια καλή χρονιά για εσένα και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο... Είναι έτσι;

Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, δεν το συζητώ. Και σε προσωπικό επίπεδο, γιατί ήθελα πολλά χρόνια να έρθουν οι γονείς μου στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Τελικά μετακομίζουν εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου τους δικούς σου ανθρώπους! Να κάνεις μια αγκαλιά τη μαμά σου και να σου κάνει και εκείνη. Μεγαλώνοντας το είχα μεγαλύτερη ανάγκη κι εγώ. Ο καιρός περνάει και χρειαζόμαστε περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Θεωρείς πως η συμμετοχή σου και οι καλές βαθμολογικές επιδόσεις στο «Familiar» έδωσαν μια νέα ώθηση στην καριέρα σου; Ήταν τεράστια η ώθησή μέσα από αυτό το σόου-υπερπαραγωγή με πολύ ικανή ομάδα συντελεστών. Ηταν λοιπόν και άλλοι οι παράγοντες της επιτυχίας, πέραν της δικής μου προσπάθειας. Μέσα από αυτό το πρότζεκτ έδειξα και εγώ άλλες πτυχές μου. Και βέβαια το διασκέδασα πάρα πολύ.

Κατερίνα Στικούδη: Πως απαντά στον χαρακτηρισμό «πολυεργαλείο»;

Κατερίνα, καταπιάνεσαι με πολλά. Ξεκίνησες από το μόντελινγκ, πέρασες στο τραγούδι, στην παρουσίαση, την υποκριτική... Τι μιλά πιο βαθιά στην ψυχή σου περισσότερο απ' όλα;

Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω, γιατί είναι τελείως διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Στο καθένα βάζω την ψυχή μου και δίνω την προσοχή που του αρμόζει. Δεν το κάνω για τις οικονομικές απολαβές, θέλω να περνάω καλά σε όλες τις δουλειές. Και δεν συμβιβάζομαι με ανθρώπους και καταστάσεις που με βλάπτουν ψυχικά. Επιλέγω δουλειές με βάση την ομάδα, την ασφάλεια και βέβαια θέλω να περνάω καλά και να με εκφράζουν.

Σε έχουν χαρακτηρίσει «πολυεργαλείο» στον χώρο του θεάματος. Το αποδέχεσαι; Πιστεύεις ότι στις μέρες μας μόνο έτσι κάποιος μπορεί να αποδώσει επαγγελματικά;

Η λέξη μου κάνει τρας. Αν όμως το εννοεί κάποιος με την έννοια του ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε πολλά πράγματα, οκέι. Δεν με λένε και καμπούρα (γέλια). Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα για να επιβιώσεις. Εγώ κοιτώ την κάθε πρόταση ξεχωριστά. Τα ζυγίζω τα πράγματα.

Κατερίνα Στικούδη η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Έρχομαι στο «Αν ήμουν πλούσιος». Τι θα συμβεί στη ζωή της Φρόσως από τη νέα χρονιά;

Έχει ήδη μπει στη ζωή της Φρόσως ο Αντρέι, ο οποίος την έχει αναστατώσει πολύ. Κάποια πράγματα τα ξέρει, άλλα όχι... Είναι «αέρινη» η Φρόσω, θα πάρει το αίμα της πίσω. Δεν μπορώ να πω περισσότερα...

Πώς είναι το κλίμα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στα γυρίσματα;

Είναι ένα υπέροχο παιδί, επαγγελματίας, μελετηρός, οργανωτικός, ευγενικός και έτσι είναι βέβαια όλο το καστ. Δεν υπάρχουν ανασφάλειες και εντάσεις παρά τα καθημερινά, πολύωρα γυρίσματα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved