Μαρία Εκμεκτσίογλου: Μου ζητάνε συνταγές οι οδηγοί στα φανάρια
Showbiz

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Μου ζητάνε συνταγές οι οδηγοί στα φανάρια

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου που φέτος μαγειρεύει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μιλά για την νέα της εκπομπή στο Open

Για τη νέα μαγειρική εκπομπή που ξεκινάει μετά το Πάσχα, για την σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου και για το πως πήρε την απόφαση να γίνει μαγείρισσα , μίλησε στο TV Έθνος η Μαρία Εκμεκτσίογλου

Αληθεύει ότι έχετε σπουδάσει διακόσμηση;
Ναι, όντως. Τη διακόσμηση τη χρησιμοποίησα μόνο για τα εστιατόρια μου, τα οποία και διακοσμώ. Στο παρελθόν είχα διακοσμήσει και ξενοδοχεία φίλων μου.

Μαγείρισσα πότε αποφασίσατε να γίνετε;
Όταν κουράστηκα να φιλοξενώ κόσμο στο σπίτι και δεν μπορούσα πλέον να ανταπεξέλθω. Είχαμε φτάσει να έρχονται πάνω από 35 άτομα. Και σκέφτηκα καλύτερα να ανοίξω, εστιατόριο να έρχονται να τρώνε εκεί και τα πιάτα να τα πλένει άλλος.

Τι είναι για εσάς η μαγειρική;
Έρωτας, πάθος, αγάπη, τρέλα, φαντασία είναι η ζωή μου όλη η μαγειρική. Την αγαπώ γιατί μέσα από τη μαγειρική εκφράζομαι. Όταν βλέπω τα πρόσωπα των ανθρώπων που τρώνε αυτά που φτιάχνω, για μένα είναι μια απόλαυση, μια ευχαρίστηση. Για μένα αυτή η εικόνα είναι το μεγαλύτερο βραβείο.

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Ξεκινάω το Πάσχα βραδινή εκπομπή στο Open tv

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με το Open tv;
Πραγματικά προέκυψε σαν δώρο, καθώς η πρόταση από τον Θέμη Μάλλη. Έγινε την ημέρα των γενεθλίων μου. Δέχθηκα την πρόταση με πολύ μεγάλη χαρά. Παράλληλα συζητήσαμε και για τη βραδινή εκπομπή που θα ξεκινήσει το Πάσχα και θα είναι ένα οδοιπορικό πολιτισμού και γεύσης εντός και εκτός Ελλάδος.

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Κατερίνα Καινούργιου;
Είναι τέλεια η συνεργασία μας. Είναι πολύ γλυκιά κοπέλα, πανέξυπνη, ωραίος άνθρωπος. Η Κατερίνα αγαπάει τη μαγειρική και μαθαίνει πράγματα.

Ποιες συνταγές της αρέσουν;
Της αρέσουν όλα τα φαγητά, έχει όμως αδυναμία στα γλυκά και στις πίτες.

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Μου ζητάνε συνταγές στα φανάρια

Ο κόσμος σας αναγνωρίζει στον δρόμο, ζητά μυστικά για τις συνταγές σας; Εκτός από οδηγίες για τις συνταγές, μου έχει τύχει να μου ζητήσουν ακόμα και την εσάρπα μου! Πολλές φορές στα φανάρια κατεβάζουν το παράθυρο και μου ζητούν συνταγή για τη βασιλόπιτα. Εκεί τρελαίνομαι, γιατί δώδεκα χρόνια προσπάθησα να κάνω την τέλεια βασιλόπιτα και σε ένα φανάρι από το κόκκινο στο πράσινο πώς να δώσω τη συνταγή... Πέρα από αυτό, η αγάπη του κόσμου είναι πολύ έντονη. Οι Έλληνες είναι πολύ διαχυτικοί, στην Τουρκία αντιθέτως ο κόσμος είναι πιο απόμακρος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved