Μαρία Εκμεκτσίογλου: Οι νέες κοπέλες δεν ξέρουν να μαγειρεύουν τόσο καλά όσο τα αγόρια
Showbiz

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Οι νέες κοπέλες δεν ξέρουν να μαγειρεύουν τόσο καλά όσο τα αγόρια

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου δηλώνει ότι δεν θα πήγαινε κριτής στο MasterChef και ότι οι νέες κοπέλες μαγειρεύουν χειρότερα απο τα αγόρια

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα πήγαινε κριτής στο MasterChef εξηγεί σε συνέντευξή της η Μαρία Εκμεκτσίογλου. Η Πολίτισσα μαγείρισσα δηλώνει τους αγαπημένους της σεφ, αλλά και γιατί οι νέες κοπέλες δεν ξέρουν να μαγειρεύουν καλά

Αγαπημένος σας σεφ;
Αγαπώ πολύ την Ντίνα Νικολάου, γιατί είναι άνθρωπος απλός, είναι συνεργάσιμη και χαμογελαστή. Αγαπώ επίσης τον Λευτέρη Σουλτάτο, λατρεύω τον Μαμαλάκη και ξεχωρίζω επίσης την Αλεξιάδου, που έδωσε όλη τη ζωή της στη μαγειρική.

Στο «MasterChef» θα πηγαίνατε ως κριτής;
Λίγο δύσκολο για μένα, γιατί θα ήταν κουραστικό δεδομένων των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεων μου. Πρέπει να είσαι λίγο σκληρός και εγώ σκληρή δεν μπορώ να γίνω. Θα ήμουν πολύ συναισθηματική. Δεν θα ήθελα να στενοχωρήσω έναν νέο που πάει με κάποια όνειρα σε αυτές τις εκπομπές.

Πιστεύετε ότι ένας νέος μάγειρας μπορεί να βοηθηθεί μέσα από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι μαγειρικής;
Μπορεί να βοηθηθεί, γιατί γίνεται γνωστό το όνομα του. Είναι ένα σόου που σίγουρα μπορεί να σου ανοίξει πόρτες και σίγουρα από εκεί μέσα θα βγουν παιδιά που θα προχωρήσουν επαγγελματικά. Χρειαζόμαστε νέους μάγειρες, νέες ιδέες.


Οι νέες κοπέλες δεν ξέρουν να μαγειρεύουν τόσο καλά όσο τα αγόρια

Οι νέες κοπέλες ξέρουν να μαγειρεύουν;
Όχι όσο τα αγόρια. Οι γυναίκες απομακρύνθηκαν από την κουζίνα και τώρα τελευταία βλέπω νέες γυναίκες να δείχνουν ενδιαφέρον για τη μαγειρική.

Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, θα αλλάζατε κάτι στη ζωή σας;
Όχι, γιατί το καθετί που έζησα πραγματικά μου άφησε μια γλυκιά νοσταλγία. Εάν χώριζα νωρίτερα, δεν θα έκανα το τρίτο μου παιδί. Εάν δεν έκανα ένα από τα μαγαζιά μου, δεν θα γνώριζα φίλους που έχω μέχρι σήμερα. Δεν μετανιώνω για τίποτα και είμαι πολύ ευχαριστημένη απ' ό,τι έχω κάνει.

Τι άλλο θα θέλατε να κάνετε, τι ονειρεύεστε;
Ονειρεύομαι να τελειώσω το μυθιστόρημα μου, είναι σκοπός της ζωής μου. Το έχω αρχίσει εδώ και εννέα χρόνια και είμαι στο τέλος. Τον Ιούλιο πραγματικά θα πάω να απομονωθώ και να το τελειώσω. Είναι ένα οδοιπορικό μέσα στη ζωή μιας Κωνσταντινουπολίτισσας.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved