Γιώργος Παπαδάκης: «Στον χώ­ρο μας υπάρχει ο ηλικιακός ρατσι­σμός»
Showbiz

Γιώργος Παπαδάκης: «Στον χώ­ρο μας υπάρχει ο ηλικιακός ρατσι­σμός»

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει μια πορεία χρόνων και μίλησε για το θέμα της ηλικίας που υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε στην Ντόρα Κουτροκόη, με την οποία είχε γραφτεί ότι οι σχέσεις τους είναι παγωμένες και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ακόμη, εξομολογήθηκε γιατί θεωρεί τον εαυτό του αντιτηλεοπτικό, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι είναι αυτό που σιχαίνεται να ακούει.

Φέτος έχετε δίπλα σας δύο νέα παιδιά. Ποιο ήταν το κριτήριο;

Ότι είναι νέοι! Να σου φέρω ένα παράδειγμα. Όταν ξεκίνησε η Ντόρα Κουτροκόη, το καλό μου το κορίτσι, που το αγαπώ πολύ και θα κάνω μια παρένθεση για να σου πω ότι έχει γραφτεί πως η Ντόρα σηκώθηκε και έφυγε γιατί δεν με άντεξε και διάφο­ρα τέτοια. Η Ντόρα έχει έρθει τρεις-τέσσερις φο­ρές στο γραφείο και τα έχουμε πει. Οταν ξεκίνη­σε, λοιπόν, δίπλα μου, εί­χε δημοσιογραφική εμπει­ρία, αλλά δεν είχε τηλεο­πτική. Της δόθηκε μια ευκαιρία και τώρα είμαστε α­νταγωνιστές. Δεν είναι πο­λύ ωραίο πράγμα αυτό;

Ερχονται άνθρωποι, φεύ­γουν, αλλά εσείς παραμένε­τε σταθερός. Πώς τα καταφέρατε; Εχετε κουραστεί;

Δεν έχω κουραστεί καθό­λου. Δεν μπορώ να φαντα­στώ τον εαυτό μου να μη δουλεύει. Με αυτή την ευ­καιρία, πρέπει να σου πω ότι υπάρχει και στον χώ­ρο μας ο ηλικιακός ρατσι­σμός. Εγώ δεν βγήκα στην τηλεόραση γιατί ήμουν ωραίος. Οταν βγήκα στην τηλεόραση, είχα λιγό­τερα μαλλιά και μουστάκι.

Ημουν εντελώς αντιτηλεοπτικός τύπος. Μου έλεγαν «κόψε το μουστάκι» και απαντούσα: «Είστε καλά; Δεν είμαι μα­νεκέν. Αλλα πράγματα θα δουν σε εμένα οι τηλεθεατές αν τα δουν». Ο­ταν έρθει το τέλος... Και εγωιστικά θα σου πω ότι εγώ θα το καθορίσω και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου πει ότι δεν κάνω γι' αυτή τη δου­λειά. Αλλωστε, έχω μικρότερη ηλικία από πολλούς που γίνονται Πρόε­δροι, πρωθυπουργοί κ.ο. κ.

Η αμεσότητα, ο απλός και κατανοητός λόγος και το χιούμορ είναι τα βασικά σας χαρακτηριστικά. Απλά συνέβη ή συνειδητοποιήσατε ότι εί­ναι κάτι που θέλει ο τηλεθεατής;

Συνήθως οι άνθρωποι που νομίζουν ότι ξέρουν τηλεό­ραση ή όντως ξέρουν δίνουν στους νεότερους μια συμβουλή: «Να είσαι ο εαυτός σου». Το σιχαίνομαι όταν το ακούω αυτό, γιατί οι περισσότεροι είναι κάτι άλλο στην τηλεόραση. Εγώ δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω αυτό. Οι κινήσεις μου, η συμπεριφορά μου, όλα είναι αντιτηλεοπτικά. Γι' αυτό δηλώνω αντιτηλεοπτικός. Δεν μπορώ να στηθώ και να κοιτάω την κάμερα, θέλω να βλέπω τον συνεντευξιαζόμενο, αυτό δημιουργεί λάθος πλάνα. Δεν με πειράζει!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved