Γιώργος Παπαδάκης: «Ενας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν και εγώ»
Showbiz

Γιώργος Παπαδάκης: «Ενας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν και εγώ»

Σε μια ειλικρινή παραδοχή προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο παρουσιαστής της καθημερινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις αμοιβές τόσο του ίδιου όσο και άλλων, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί περικοπές. Ακόμη, δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι όλα τα χρόνια της πορείας του δέχτηκε δελεαστικές οικονομικά προτάσεις, ενώ εξήγηε τους λόγους για τους οποίυς τις απέρριψε.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές οικονομικές περικοπές...

Σε ό,τι αφορά εμένα, είναι λογικό, σε ό,τι αφορά τους συ­νεργάτες μου, δεν είναι λογικό. Τα πρώτα χρόνια της ι­διωτικής τηλεόρασης τα ποσά που δίνονταν ήταν υπερβολικά. Ενας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν και εγώ. Ηταν απολύτως φυσιολογικό να έρθουν οι αμοι­βές σε φυσιολογικά επίπεδα. Εχω δεχθεί μεγάλες μει­σεις αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Από την άλλη, θα σου πω ότι ουδέποτε διαχειρίστηκα εγώ τα οικονομικά μου.

Ποιος τα διαχειρίζεται;

Το απέναντι κανάλι! Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλε­όρασης η εκπομπή έκανε 75%-80% και μου έκαναν πολύ καλές οικονο­μικές προτάσεις. Οπότε ο ΑΝΤ1 μου έκανε αυξήσεις. Τότε επικρατούσε η αντίληψη ότι όποιος τα φέρνει τα παίρνει. Καβαλήσαμε κι εμείς -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- το καλάμι, άλλοι προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή...

Ολο αυτό κράτησε μέχρι το '94-'95. Εγώ ποτέ δεν προέβαλα ούτε το αποτέλεσμα της δουλειάς μου ούτε την προσωπική μου ζωή. Εκεί όλα σταματούν. Υπάρχει ένα κουτάκι που γράφει: «Γιώρ­γος Παπαδάκης- απαγορεύεται η είσοδος σε όλους εκτός από τους ανθρώπους που αγαπώ και με α­γαπούν, την οικογένεια μου».

Γιατί, αφού σας έδιναν πε­ρισσότερα χρήματα, δεν δοκιμάσατε σε ένα άλλο κανάλι;

Είμαι εναντίον των αλλαγών. Αλ­λο να είσαι ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός και άλλο να είσαι δη­μοσιογράφος. Επίσης, υπήρ­χε κι άλλος ένας λόγος που δεν θα φανεί γλείψιμο, γιατί έχει φύ­γει από τη ζωή: ο Μίνωας Κυρι­ακού. Οταν εγώ επέμενα για το «Καλημέρα Ελλάδα», εκείνος μου έλεγε: «Ποιος θα σε βλέ­πει, Γιώργη μου;».

Παρ' όλα αυ­τά, μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ το εκτίμησα. Είμαι μέτοχος στον ΑΝΤ1, αυτό λέω στον Θοδωρή Κυριακού, με τον οποίο έχω καταπληκτική σχέση. Δεν μοιραζόμαστε τα κέρδη, αλλά δεν πειράζει (γελάει)!

Γιατί μετά από τόσα χρόνια δουλεύετε τόσες ώρες;

Δουλεύω πολλές ώρες. Ομως σι­χαίνομαι τους ανθρώπους που το λένε δημοσίως. Και εγώ σι­χαίνομαι τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή, γιατί υπάρχουν άν­θρωποι που δεν έχουν δουλειά ή άλλοι άνθρωποι" που δουλεύ­ουν πολλές ώρες αλλά δεν αμείβονται όσο εγώ. Είναι μια δουλειά που θέ­λω να συμμετέχω σε όλα, γι' αυτόν τον λόγο δουλεύω πολλές ώρες.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved