Κάρμεν Ρουγγέρη: Μιλάει πρώτη φορά για τον σύζυγό της και αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας τους!
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: Μιλάει πρώτη φορά για τον σύζυγό της και αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας τους!

Η Κάρμεν Ρουγγέρη υπήρξε πάντα χαμηλών τόνων καλλιτέχνις, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή. 

Ελάχιστοι γνωρίζουν τον σύζυγό της Ανδρέα Κουλουμπή όπως ακόμα πιο λίγοι ξέρουν ότι μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Βίκτωρα και τη Χριστίνα.

Η ηθοποιός σε μία σπάνια εξομολόγησή της μιλάει για τον επιτυχημένο γάμο της, για συνεργασίες του παρελθόντος αλλά και για τις θεατρικές δουλειές της για τις οποίες είναι πολύ περήφανη. Διαβάστε τι είπε...

Πρόσφατα σας είδαμε με τον σύζυγό σας Ανδρέα Κουλουμπή! Ποιο είναι το μυστικό που ο γάμος σας έχει αντέξει στον χρόνο;

Αυτό που έλεγε και ο σύζυγός μου είναι η κατανόηση, ο αλληλοσεβασμός, η εμπιστοσύνη και η αγάπη. Δεν λες άντε χωρίζουμε με την πρώτη, όπως κάνουν τώρα τα νέα ζευγάρια.

Δεν σκεφτήκατε ποτέ να χωρίσετε;

Όχι ποτέ. Πολλές φορές αν ένα ζευγάρι τα πάει άσχημα και έχει παιδιά είναι προτιμότερο να χωρίσει γιατί το παιδί υποφέρει με τους καβγάδες στο σπίτι. Εάν γίνεται όμως να μη δώσεις αυτή τη λύση στα παιδιά είναι καλύτερο. Αν χωρίσεις τουλάχιστον η μητέρα και ο πατέρας να είναι κοντά στα παιδιά, γιατί έχουν ανάγκη και τους δυο.

Η «Βενετία» που υποδύεστε στο «Αν ήμουν πλούσιος» έχει μια εκρηκτική σχέση με τον γαμπρό της, εσείς πώς είστε ως πεθερά;

Ο γιος μου λέει ότι είμαι άψογη. Είμαι διακριτική, όποτε με θέλουν είμαι στη διάθεση τους. Ας είναι το παιδί σου, η ζωή του ανήκει. Και σαν γιαγιά, λατρεύω τα εγγόνια μου εδώ που τα λέμε λατρεύω όλα τα παιδιά του κόσμου. Σχεδόν κάθε μέρα πηγαίνω και τα βλέπω.

Τι γνώμη έχετε για τα remake των τηλεοπτικών σειρών;

Είναι πολύ ωραίο αυτό. Με είχαν ειδοποιήσει ότι θα γίνονταν «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», αλλά πέθανε ο σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης. Θα ήθελα πολύ και το «10 Λεπτά Κήρυγμα» να γινόταν για να δούμε την πορεία του ήρωα μετά από τόσα χρόνια. Όπως και «Η ώρα η καλή», μια σειρά που έκανα την Κωνσταντινοπολίτισσα και την αγάπησα πολύ.

Ο Πάνος Μιχαλόπονλος έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότιγία, σήμερα μιλάτε μαζί του;

Δεν έχουμε επαφές, αλλά ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία. Θυμάμαι ότι κάθε γύρισμα ήταν γλέντι. Το κάναμε, πολύ κέφι.

Θα θέλατε να δουλέψετε ξανά μαζί του;

Πάρα πολύ.

Θεατρικά πού σας βρίσκουμε τον φετινό χειμώνα;

Έχουν ανέβει οι παραστάσεις μας «Ο τσάρος με τη μακριά γενειάδα» ένα ρώσικο παραμύθι στο θέατρο Κιβωτός, αλλά και ο «Θησέας και ο Μινώταυρος» στο Μιχάλης Κακογιάννης. Πάντοτε κάνουμε παραστάσεις που θέλουμε να έχουν κέρδος τα παιδιά από αυτές. Να φεύγουν πιο πλούσια. Φέτος είναι ωραίο που τους δίνουμε την ευκαιρία να γνωρίσουν την κλασική μουσική για να κάνουν αργότερα τις επιλογές τους.

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved