Ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ υποδέχτηκε το 2020 στο νέο του σπίτι! (photos)
Showbiz

Ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ υποδέχτηκε το 2020 στο νέο του σπίτι! (photos)

Το 2020 υποδέχθηκαν στο καινούρ­γιο σπίτι τους δύο πολύ ερωτευμένοι νέοι οι οποίοι μετακόμισαν σε δια­μέρισμα πριν από πέντε μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον τους η συγκατοίκη­ση έχεί περάσει τη σχέση τους στο επόμε­νο επίπεδο. Ως εκ τούτου, το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2017, δεν αποκλείεται σύντομα να πάρει την από­φαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας επισημοποιώντας την αγάπη του.

«Ο σύντροφός μου με στηρίζει σε όποια από­φαση και να πάρω. Μου έχει εμπιστοσύνη για τη μετέπειτα πορεία μου. Είμαι ευτυχι­σμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που με στηρίζει απόλυτα», έχει πει σε πα­λαιότερη συνέντευξη της η δημοσιογρά­φος για τον αγαπημένο της, στο πρόσωπο του οποίου έχει βρει τον ιδανικό άντρα.

Οι δυο τους αποφεύγουν, σύμφωνα με τη Real τις κοσμικότητες και σπάνια πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, καθώς θέλουν να προφυλάξουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότη­τας. Ο έρωτάς τους όμως δυναμώνει μέ­ρα με τη μέρα και όσοι τους γνωρίζουν δη­λώνουν βέβαιοι ότι αυτή η σχέση θα έχει σύντομα happy end.

Δείτε παρακάτω για ποιους πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved