Χρύσα Ρώπα: «Η τηλεόραση δεν με αφορούσε ποτε»!
Showbiz

Χρύσα Ρώπα: «Η τηλεόραση δεν με αφορούσε ποτε»!

Χρύσα Ρώπα: Η δημοφιλής ηθοποιός που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, μιλά για την τηλεόραση και το θέατρο

Σε μια από τις λίγες της συνεντέυξεις σε τηλεοπτικό περιοδικό η Χρύσα Ρώπα που μετρά πάνω από 30 χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο δηλώνει μεταξύ άλλων ότι δεν χαρακτηρίζεται για τις δραματικές της ικανότητες και ότι δεν την αφορούσε ποτέ η τηλεόραση.


Τηλεοπτικά απουσι­
άζετε σχεδόν δέκα χρόνια. Σας λείπει η τηλεόραση;

Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει καθόλου και δεν με αφορούσε ποτέ. Τη θεωρώ πάρεργο. Για αυτόν τον λόγο έκανα ελάχιστες σειρές. Ωστόσο, θα με ενδιέφερε μία ωραία δουλειά, με ένα δυ­νατό κείμενο, με έναν παθιασμένο και με­ρακλή σκηνοθέτη.

Να υποθέσω ότι μέ­σα σε αυτά τα χρό­νια δεχθήκατε προ­τάσεις για να κάνετε τηλεόραση.

Ναι. Εγώ, όμως, κά­νω θέατρο και δεν έχω σταματήσει πο­τέ, με εξαίρεση μία τετραετία που έφυ­γα για το Παρίσι. Από εκεί και πέρα, δεν θα σκοτωνόμουν ποτέ να κάνα και τα δύο πράγματα μαζί. θέ­λω να σας πω ότι αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο θέατρο και στην τηλεόραση, επιλέγω το πρώτο.

Ένας ηθοποιός πρέ­πει να αφοσιώνεται αποκλειστικά σε ένα από τα δύο;

Αυτό είναι κάτι τελεί­ως υποκειμενικό. Εγώ απλά έχω αυτές τις επιθυμίες και κάτι έχω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Από εκεί και πέρα, δεν το έχω αναλύσει, αλλά ούτε και μπορώ να το υπο­στηρίξω θεωρητικά.

Τι περιμένετε από το 2020;

Να είναι καλά τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Να έχουμε δουλειά και να έχουμε υγεία. Γε­νικώς, δεν προσδοκώ ποτέ και τίποτα. Με αφορά το σήμερα, δεν με αφορά ούτε το χθες ούτε το αύριο.

Η ηθοποιός θα είναι μέχρι τις 7 του μήνα στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση TOC TOC, η οποία απο τις 13 Ιανουαρίου επιστρέφει στο θέατρο ΗΒΗ κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved