Ελένη Μενεγάκη: Το αστρονομικό κόστος των διακοπών της στις Μαλδίβες, οι… εμμονές και οι αναμνήσεις
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το αστρονομικό κόστος των διακοπών της στις Μαλδίβες, οι… εμμονές και οι αναμνήσεις

Με τα χρονιά, οι Μαλδίβες έγιναν κάτι σαν το χειμερινό εξοχικό της Ελένης Μενεγάκη, αφού από εκεί έχει τις καλύτερες αναμνήσεις της.

Έχει πάει με τον πρώτο της σύζυγο, με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της και τωρινό της σύντροφο, με τα παιδιά της αλλά και με φίλους της... Πέρα απ' όλα αυτά, έχει αποκτήσει εκεί καλούς φίλους, τους οποίους βλέπει κάθε χρόνο και πλέον η ίδια και ο Ματέο έχουν εκεί τις παρέες τους.

Το ζευγάρι πηγαίνει κάθε χρόνο στο ίδιο ξενοδοχείο και μάλιστα, όπως λένε όσοι την ξέρουν καλά, καθώς είναι άνθρωπος της συνήθειας, προτιμά και το ίδιο μπάνγκαλοου.

Ένα καταπληκτικό σπιτάκι στην ουσία, το οποίο βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και στο οποίο η Ελένη με την οικογένειά της περνούν μέρες ξεκούρασης και χαράς.

Φυσικά, το κόστος για όλα αυτά είναι αστρονομικό για έναν "κοινό θνητό", όμως είναι γνωστό ότι τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για την Ελένη Μενεγάκη όταν πρόκειται να ευχαριστήσει την οικογένειά της.

Εξάλλου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση και δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, ακόμα και όταν θέλει να χαρίσει στον εαυτό της και στους δικούς της ανθρώπους μερικές μέρες πολύ ακριβών διακοπών.

Το αντίκρισμα, άλλωστε, είναι για την ίδια ανεκτίμητο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved