Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία που πυροδότησε φήμες εγκυμοσύνης! Τι συμβαίνει; (photos)
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία που πυροδότησε φήμες εγκυμοσύνης! Τι συμβαίνει; (photos)

Τι γίνεται με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Μια φωτογραφία με ένα εντυπωσιακό φόρεμα πυροδότησε ξαφνικές φήμες εγκυμοσύνης!

Tο συγκεκριμένο ντραπέ ελεκτρίκ φόρεμα απέ­σπασε μεν κολακευτικές κριτικές, ωστόσο έκανε και πολλούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας.

Αν και η σχέση της με τον ράπερ Snik μετρά μόνο μερι­κούς μήνες, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια, όχι μόνο βρήκε τον έρωτα της ζωής της, αλλά εί­ναι και έτοιμη για το επόμενο βήμα. Το οποίο δεν περιλαμβάνει απαραίτητα ένα γάμο, αλλά τον ερχομό ενός παιδιού.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η κοιλίτσα της Ηλιάνας είναι κάπως φου­σκωμένη κι αυτό προφανώς δεν οφείλεται σε κάποια παραπάνω κιλά, καθώς είναι γνωστό πως η Παπαγεωργίου είναι από τις πιο καλλίγραμμες γυναίκες της ελληνικής βιομηχανίας θεάματος και προσέχει πάρα πολύ το σώμα της.

Έτσι, το συγκεκριμένο φούσκωμα δημιουργήθηκε από τις πτυχώσεις του φορέματος ή όπως υποστηρίζουν κάποιοι, η παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο παιδί της! Πάντως, σε κάθε περίπτωση εί­ναι δεδομένο πως το 2020 θα βρει την Ηλιάνα Πα­παγεωργίου με αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι φήμες πως αποχωρεί κι αυτή από το GNTM έχουν ενταθεί μετά την αποχώρηση της μάνατζερ και επιστήθιας φίλης της Έλενας Χριστοπούλου για τον ΣΚΑΪ, όπου θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks».

Ναι μεν το όνομα της Ηλιάνας έχει ακουστεί για την παρουσίαση του «Dancing with the Stars», ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι κακές σχέσεις με τη Βίκυ Καγιά, που έχουν να κάνουν με ένα διαφημιστικό συμβόλαιο που διεκδικούσαν και οι δύο και τελικά κατέληξε στην Ηλιάνα, οδηγούν την κριτή και πρώην Σταρ Ελλάς εκτός καναλιού.

Μήπως τελικά και εκτός σόουμπιζ, αν όντως διανύει τις πρώτες μέρες της ομορφότερης περιόδου της ζωής της; Το άμεσο μέλλον θα δείξει... Άλλωστε, αυτά τα πράγματα ποτέ δεν μένουν κρυφά!

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved