Μάρκος Σεφερλής: «Ποτέ δεν είχα θέμα με τη μαρκίζα, θα πήγαινα "δεύτερο όνομα"»
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: «Ποτέ δεν είχα θέμα με τη μαρκίζα, θα πήγαινα "δεύτερο όνομα"»

Ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξή του αποκαλύπτει πως δεν θα είχε πρόβλημα να πάει δεύτερο όνομα στη μαρκίζα ενώ μιλάει για τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής του που... συμβαίνουν τα τελευταία 15 χρόνια. 

Και αιτία, βέβαια, είναι ο γιος του Χάρης ο οποίος είναι ό,τι πολυτιμότερο για εκείνον.

Διαβάστε τι ακριβώς αποκάλυψε ο γνωστός πρωταγωνιστής.

- Βρίσκεσαι πρώτος στη μαρκίζα, μεταξύ ίσων συναδέλφων, όπως εί­ναι ο Κώστας Κόκλας και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Πώς αποφασίστηκε η σειρά των ονομάτων σας;

Είναι κάτι που αποφάσισαν οι παρα­γωγοί.

- Θα πήγαινες «δεύτερο όνομα» στη μαρκίζα;

Ναι, θα πήγαινα «δεύτερο όνομα», γιατί ποτέ δεν είχα θέμα με τη μαρκί­ζα, ακόμα κι όταν έκανα τηλεόραση, που ήμουν πολύ επίκαιρος και ήμουν στα σχήματα, πριν κάνω δικές μου δουλειές. Ποτέ δεν διεκδίκησα πού θα μπει το όνομά μου. Αυτό λέω και στους ηθοποιούς που είναι μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, πως ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει επάνω στη σκηνή. Ποτέ δεν απαίτησα να μπει κάπου το όνομά μου, υπάρχει μια ιεραρχία και ποτέ δεν είχα δημιουργήσει πρόβλη­μα, ούτε ήμουν δυσαρεστημένος. Κάθε φορά με έβαζαν εκεί που οι ίδιοι το θεωρούσαν σκόπιμο για τη δουλειά.

- Το συζήτησες με τον Κώστα Κόκλα και την Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Όχι, δεν ανακατεύτηκα καθόλου. Είθισται στην πα­ράσταση αυτή, σε όλες τις χώρες, ο ηθοποιός που κάνει τη μάνα, σε όλους τους θιάσους, να είναι πρώ­τος και να ηγείται του θιάσου. Δεν το συζήτησα, δεν έθεσα βέτο, ούτε μπήκε όρος σε κανένα συμβόλαιο. Ο παραγωγός παίρνοντας έναν ηθοποιό στον οποίο ποντάρει, σίγουρα θα τον βάλει στη θέση που εκείνος κρίνει ότι θα είναι συμφέρουσα.

- Δεν θα σε ενοχλούσε αν δεν συνέβαινε αυτό;

Όχι, δεν έχω τέτοια θέματα. Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να προβληθώ και να βλέπω πρώτο το όνο­μά μου, αλλά γιατί θέλω να περνάει καλά ο κόσμος, μέσα από αυτή τη δουλειά λυτρώνομαι κι εγώ, περ­νάω καλά.

- Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Η επόμενη δουλειά είναι στο θέατρο «Δελφινάριο». Επίσης, ετοιμάζω μια δουλειά και για το θέατρο «Περοκέ», όπου σκηνοθετώ μια παράσταση. Ακό­μα, κάνω ένα παιδικό έργο, στο οποίο πρωταγωνι­στώ, της Αλκης Ζέη, λέγεται ο «Κεραμιδοτρέχαλος» και νομίζω ότι είναι η προσωποποίηση του Μάρκου Σεφερλή. Έχει μηνύματα για τη φιλία, αλλά και οι­κολογικά, επίσης στο θέατρο «Περοκέ». Στις 30 Ια­νουαρίου βγαίνει στους κινηματογράφοι η ταινία μου, «Χαλβάη 5-0», με πολύ γέλιο, στο γνώριμο δικό μου ύφος, με ανατροπή λόγου, εικόνας και πολλούς πρωταγωνιστές. Είναι διαφορετική από τις ελληνικές ταινίες που έχουμε δει.

- Τα Χριστούγεννα τι σημαίνουν για σένα;

Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο, το μυαλό σβήνει τα δυσάρεστα και τα δύσκολα. Σίγουρα έχω περάσει δύσκολα Χριστούγεννα, αλλά τα Χριστού­γεννα που θα μου μείνουν αξέχαστα ήταν τα πρώτα που κάναμε με τον Χάρη, αν και είχε αλλάξει όλος ο κόσμος από τις 28 Μαΐου που γεννήθηκε - από τότε άλλαξε όλη η ζωή, η δική μου και της Έλενας. Για μένα ήταν Χριστούγεννα από τις 28 Μαΐου, την ημερομηνία που γεννήθηκε ο γιος μου. Όλα τα επόμενα Χριστούγεννα που ήρθαν από τότε ήταν τελείως διαφορετικά. Το παιδί κάνει πάντα αυτή τη γιορτή μαγική. Πάντα στολίζαμε δέντρο στο σπίτι. Άλλαξε όλη η φιλοσοφία της ζωής μας από τότε, αλλά και των γιορτών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved