Η Τζένη Μπότση ανεβάζει την πρώτη φωτογραφία με τη νοεγέννητη κόρη της και... ρίχνει το instagram!
Showbiz

Η Τζένη Μπότση ανεβάζει την πρώτη φωτογραφία με τη νοεγέννητη κόρη της και... ρίχνει το instagram!

Την πιο όμορφη έκπληξη έκανε η Τζένη Μπότση στην εγχώρια σόουμπιζ όταν έγινε γνωστό, λίγο πριν τις γιορτές, ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κορίτσι. 

Η ηθοποιός είχε καταφέρει να κρατήσει εννέα ολόκληρους μήνες κρυφή της εγκυμοσύνη της και γι' αυτό όλοι όσοι έμαθαν τον περασμένο Νοέμβριο ότι είχε φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, εξέπληξε ευχάριστα.

Οι πολύ στενοί της φίλοι το γνώριζαν όμως η ίδια και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Μιχαλάς δεν ήθελαν να μοιραστούν το γλυκό μυστικό τους με πολύ κόσμο.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι η από τις 18 Νοεμβρίου η Τζένη Μπότση και ο σύζυγός της βιώνουν μοναδικές στιγμές με το μωράκι τους που περίμεναν πώς και πώς.

Μάλιστα, η ηθοποιός ανέβασε και την πρώτη κοινή της φωτογραφία με το μωράκι της, κάνοντας το... instagram να πέσει από τη βροχή από likes.

Και φυσικά όσοι είδαν τη φωτογραφία της τρυφερής μανούλας... έλιωσαν από τη θαλπωρή και την ευτυχία που εκπέμπει (ανάμεσά τους και εμείς).

Να θυμίσουμε ότι η μικρούλα ήταν το όνειρο του ζευγαριού που ήθελε πώς και πώς να αποκτήσει οικογένεια. Τον τελευταίο καιρό πριν τον τοκετό, η ηθοποιός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτεί την πριγκίπισσά της όπως πρέπει, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια των καλών της φίλων που φρόντισαν και εκείνοι με τη σειρά τους να σεβαστούν την επιθυμία του ζευγαριού να κρατήσει την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής τους, μυστική!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Τζένη Μπότση στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved