Γιώργος και Χάρης Ντάβλας: Οι Masters των Events
Papadakis press
Showbiz

Γιώργος και Χάρης Ντάβλας: Οι Masters των Events

Οι ιστορίες με πρωταγωνιστές λαμπερά ονόματα σε εμβληματικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο που συνθέτουν την επαγγελματική και μη ζωή των αδερφών Ντάβλα

Ο Γιώργος και ο μικρότερος Χάρης Ντάβλας έχουν διαφορά τριών ετών. Εκείνη την εποχή ο Χάρης σπούδαζε International Business Administration και International Marketing στο Λονδίνο.
Καθώς η οικογένεια του τα έφερνε δύσκολα βόλτα, παράλληλα εργαζόταν. «Ο Γιώργος μου έδωσε τη δυνατότητα δύο σημαντικών projects στη ζωή μου. Με γνώρισε στη Χρυσάνθη Λαιμού, με την οποία διοργανώσαμε μερικά από τα μεγαλύτερα events του Λονδίνου, και με την επιχειρηματική οικογένεια Δασκαλαντωνάκη, στον όμιλο της οποίας κατείχα για περίπου έξι χρόνια τη θέση του διευθυντή Επικοινωνίας», αναφέρει ο Χάρης Ντάβλας.


Ο Χάρης διακρίθηκε στον ξενοδοχειακό κλάδο, διατηρώντας για αρκετά χρόνια υψηλές θέσεις όπως αυτή που κατείχε στο ξενοδοχείο «Metropolitan» του Λονδίνου. «Η συνεργασία μου με το «Metropolitan Hotel», εξαιρετικά δημοφιλές εκείνη την εποχή, μου χάρισε πολύτιμη πείρα», εξομολογείται ο Χάρης. «Ήμουν ο άνθρωπος που εκτός των άλλων ερχόταν σε επαφή με διάφορες διασημότητες σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Θυμάμαι την ημέρα που κρύψαμε τη Νικόλ Κίντμαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου προκειμένου να αποφύγει τους παπαράτσι και να μπορέσει να φύγει για να υπογράψει συμβόλαιο με την L'ΟREAL. Θυμάμαι επίσης τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο που ερχόταν στο ξενοδοχείο μας την εποχή που άνοιγε το ιαπωνικό εστιατόριο "ΝοΒυ". Η ερώτηση "πού είναι o Έλληνας;" ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη της εμπιστοσύνης που έδειχνε στο πρόσωπό μου», εξιστορεί ο Χάρης.

Ο Γιώργος θυμάται: «Βρισκόμουν στη Ρώμη και την ίδια εποχή ήταν εκεί ο Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον. Η αλυσίδα από αυστηρό σεκιούριτι δεν άφηνε κανέναν να τους πλησιάσει.

Δεν ξέρω πως μου ήρθε και φώναξα το όνομα της της Τζένιφερ, ότι είμαι γνωστός του ξαδέλφου της Μανώλη Παπασιφάκη. Μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκα να συνομιλώ μαζί τους και να τραβώ την πολυπόθητη φωτογραφία. Στη ζωή μου είχα πάντα ένα σωτήριο θάρρος».

DAVLAS & PARTNERS

Όταν πριν από 14 χρόνια η νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, Μαρί-Σαντάλ, ανέθεσε στον Γιώργο Ντάβλα τα εγκαίνια της μπουτίκ της με παιδικά ρούχα στην Αθήνα, αυτός ζήτησε από τον αδελφό του να συνεργαστούν. Το πείραμα της σύμπραξης τους εξελίχθηκε περίφημα, το event στέφθηκε με απίστευτη επιτυχία και με τη συγκαλυμμένη παρότρυνση της μητέρα τους τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να συνεργαστούν. Προϋπόθεση, ότι θα εγκατέλειπαν άμεσα το μικροσκοπικό γραφείο που διατηρούσε ως τότε ο Γιώργος για να πάνε σε μεγαλύτερο. «Για μένα μέχρι τότε γραφείο μου ήταν το μηχανάκι μου», αναφέρει γελώντας ο Γιώργος. «Ήμουν συνεχώς στους δρόμους κυνηγώντας τη δουλειά. Όταν ο Χάρης επέμενε για έναν χώρο 200 τετραγωνικών μου ήρθε κάτι σαν τρέλα, νόμιζα ότι δεν θα τα βγάζαμε πέρα. Δεν άργησα πολύ να αντιληφθώ ότι είχε δίκιο, καθώς γρήγορα μας εμπιστεύτηκαν σημαντικοί άνθρωποι και δυνατά brands»

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved