Πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ
Showbiz

Πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ

Έφυγε από τη ζωή η Έρρικα Μπρόγιερ σε ηλικία 77 χρονών.

Η αγαπημένη χορεύτρια και τραγουδίστρια έχασε σήμερα, 5 Ιανουαρίου τη μάχη με τη ζωή σε νοσοκομείο της Αθήνας, που νοσηλευόταν τον τελευταίο σχεδόν ένα μήνα.

Η Ερρικα Μπρόγιερ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση «Η Παριζιάνα» στην οποία εμφανιζόταν ως guest από τις 8 Δεκεμβρίου. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Σάντρα Βουτσά, την αδερφή της Μαργαρίτα, τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Βουτσά και ανθρώπους του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η Έρρικα Μπρόγιερ, γεννημένη στην Αθήνα το 1942, με πατέρα Έλληνα και μητέρα από την Αυστρία, υπήρξε μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς), η Έρρικα όμως όπως και η αδερφή της Μαργαρίτα κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για να κάνουν καριέρα.

Οι δυο τους ξεκίνησαν ως δίδυμο στο τραγούδι και τον χορό το 1961, ενώ ένα χρόνο μετά έκαναν και την παρθενική τους εμφάνιση στο σινεμά στην ταινία "Όταν λείπει η γάτα" του Αλέκου Σακελλάριου.

Η Έρρικα Μπρόγιερ παντρεύτηκε το 1965 τον Κώστα Βουτσά με τον οποίο απέκτησαν και μία κόρη, την Σάντρα. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ.

Δείτε εικόνες από την τελευταία παράσταση "Η Παριζιάνα" στην οποία πρωταγωνίστησε.

Φωτογραφίες με την κόρη και τον πρώην άντρα της Κώστα Βουτσά με τον οποίο είχε φιλικές σχέσεις μετά το διαζύγιό τους.

Άγνωστο παραμένει, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, πότε θα γίνει η κηδεία της μεγάλης ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved