Ο Γιώργος Λιανός πήγε Βιετνάμ με το κορίτσι του και ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτό! (photos)
Showbiz

Ο Γιώργος Λιανός πήγε Βιετνάμ με το κορίτσι του και ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτό! (photos)

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Γιώργος Λιανός δεν έχει μεγάλη αγάπη για τη δημοσιότητα, όταν αυτή ρίχνει φως στην προσωπική του ζωή. 

Όμως, φαίνεται πως πλέον έχει απελευθερωθεί λίγο από αυτό το άγχος αφού ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία του με τη γυναίκα που μονοπωλεί την καθημερινότητά του εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

Ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής μετά από μια σοβαρή κρίση στον επί 8 χρόνια γάμο του με την η Ανθή Ανδροτσάκη με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αρκετό καιρό μετά από τον χωρισμό αυτό, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται πως βρήκε ξανά την ευτυχία στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Καραλέξη.

Οι δυο τους είχαν κάνει πέρυσι τον Σεπτέμβριο στον γάμο του Σάκη Τανιμαμίδη και της Χριστίνας Μπόμπα την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους και φυσικά τα φλας είχαν αστράψει!

Τώρα ήρθε και η στιγμή για να εκδηλωθεί δημόσια και ο παρουσιαστής ο οποίος με αφορμή τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε με την αγαπημένη του στο πανέμορφο Βιετνάμ.

Οι εικόνες που είδαν μαγικές, όπως και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιώργος Λιανός. Μία, όμως ήταν εκείνη που τράβηξε το ενδιαφέρον περισσότερο από τις άλλες και ήταν αυτή όπου απεικονίζεται ο παρουσιαστής με την αγαπημένη του πάνω σε βάρκα και με ένα υπέροχο εξωτικό φόντο.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία αλλά και φωτογραφίες σαν καρτ ποστάλ από το ταξίδι του ζευγαριού στο Βιετνάμ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved