Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Συγκρατημένη αισιοδοξία από τους γιατρούς (pics)
Showbiz

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Συγκρατημένη αισιοδοξία από τους γιατρούς (pics)

Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι θεράποντες ιατροί για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος εισήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην εντατική με πνευμονικό οίδημα και προβλήματα με την καρδιά του. 

Η κατάστατη της υγείας κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο γι' αυτό και οι θεράποντες ιατροί του εκφράζουν μία συγκρατημένη αισιοδοξία για τη πορεία της εύθραυστης υγείας του.

Με το νέο σημερινό τους ανακοινωθέν οι ιατροί που τον παρακολουθούν αναφέρουν:

«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν πολλοί οι άνθρωποι κοντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο που τόνισαν πως η υγεία του επιβαρύνθηκε τελευταίως από τη μεγάλη απώλεια του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 28 Δεκεμβρίου. Στο τελευταίο αντίο στον συνθέτη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειχνε πολύ καταβεβλημένος αλλά κανείς δεν περίμενε πως μερικά 24ωρα μετά θα κατέληγε σε καταστολή και διασωληνωμένος στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved