Αυτό δεν το γνωρίζαμε! Πρωταγωνίστρια στο Κόκκινο Ποτάμι είναι... νηπιαγωγός!
Showbiz

Αυτό δεν το γνωρίζαμε! Πρωταγωνίστρια στο Κόκκινο Ποτάμι είναι... νηπιαγωγός!

Κόκκινο ποτάμι: Πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς αποκαλύπτει πως παράτησε την δουλεία της ως νηπιαγωγός για την υποκριτική!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά, που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης, καθώς η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη, με αποκορύφωμα το γάμο της Ιφιγέ­νειας με τον Αλή. Η Αναστασία Παντούση, που ερμηνεύει έξοχα την Ιφιγένεια, δηλώνει εντυπωσιασμένη από το χαρακτήρα της ηρωίδας της.

Η Ιφιγένεια είναι πρότυπο γυναίκας;
Η Ιφιγένεια από παιδί έβλεπε με άλλα μάτια τον κόσμο. Οι ιδέες, τα θέλω και οι αντιλήψεις της διέφεραν κατά πολύ σε σχέση με άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Ένα κορίτσι γεμάτο θέληση, δυναμισμό, με στόχο να προχωρήσει και να εξελιχθεί. Στη ζωή της θα αντιμετωπίσει κατα­στάσεις τραγικές, οδυνηρές, που μόνο απελπι­σία μπορούν να φέρουν. Αυτή όμως είναι εκεί να παλέψει με κάθε τρόπο, να υπερασπιστεί με όλο της το πάθος, να διεκδικήσει και να θυσιαστεί, αν χρειαστεί, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν δεν είναι αυτό πρότυπο γυναίκας, τότε ποιο είναι;

Ποια χαρακτηριστικά της συμβαδίζουν με της Αναστασίας;
Το πείσμα και η επιμονή της. Όταν πιστεύεις σε κάτι πραγματικά, τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Από την αρχή κατάλαβα τις απαιτήσεις που έχει αυτή η δουλειά, και κατ' επέκταση ο ρόλος. Σκέφτηκα ότι μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία σε μια σπουδαία δουλειά και ότι είμαι έτοιμη-να αφοσιωθώ σε αυτό».

Τι σχόλια ακούτε από τον κόσμο;
Αυτό που με έχει συγκινήσει περισσότερο είναι πως τους έχει αγγίξει όλους αυτή η σειρά. Πόντιοι και μη, έχουν παρασυρθεί μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Η έκπληξη, όμως, είναι ότι παίρνουμε μηνύματα από νέα παιδιά που μας ευχαριστούν, επειδή -όπως λένε- μέσα από τη σειρά μαθαίνουν την ιστορία μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved