Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα στο θέατρο (photos)
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα στο θέατρο (photos)

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε χθες το gossip-tv.gr η Πηνελόπη Αναστοσοπούλου είχε ατύχημα στο θέατρο Μπρόντουγεη όπου παίζει στην παράσταση Η παριζιάνα, μετά το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Η ηθοποιός, λίγο πριν το τέλος της πρώτης παράστασης του έργου ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στις σκάλες, χτυπώντας το κεφάλι της. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ ματαιώθηκε η δεύτερη παράσταση που ακολουθούσε.

Η αγωνία και ανησυχία των συντελεστών της παράστασης αλλά και των δικών της ανθρώπων ήταν μεγάλη μέχρι οι θεράποντες γιατροί να τους ανακοινώσουν πως το τραύμα στο κεφάλι της δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Η ίδια η ηθοποιός, θέλοντας να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους και όλους όσοι της έστελναν την αγάπη τους, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε στη λεζάντα της:

«Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος!
Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ' έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ' τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φόρα πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja!
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ' το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ' τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ)».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved