Δημήτρης Σκαρμούτσος: Τι αποκαλύπτει για την αποχώρησή του απο τον ΣΚΑΪ
Showbiz

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Τι αποκαλύπτει για την αποχώρησή του απο τον ΣΚΑΪ

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ ετοιμάζεται για το νέο τηλεοπτικό του λιμάνι

Ανατρεπτικός και ασυμβίβαστος ο γνω­στός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος πά­ντα μας εκπλήσσει τόσο με τις επαγγελ­ματικές του επιλογές όσο και με τη στάση που κρατά στην προσωπική του ζωή.

Με αφορμή την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, μιλά για τα νέα του σχέδια, ενώ αναφέρεται και στη μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής του, την οι­κογένεια του. Και μπορεί τις γιορτινές ημέρες παραδοσιακά λόγω επαγγέλματος να εργάζε­ται, αφού ο διάσημος σεφ ασχολείται ενεργά με τη μαγειρική, ο ποιοτικός χρόνος όμως που αφιερώνει στους δικούς του λειτουργεί ως αντι­στάθμισμα στο απαιτητικό πρόγραμμα του.



«Η σημαντικότερη επιτυχία είναι η οικογένεια μου»

«Η ζωή μου δεν ήταν ποτέ στρωμένη με ροδοπέταλα, ούτε η προσωπική ούτε η επαγγελ­ματική. Η οικογένεια δεν προλαβαίνει να με βλέπει όσο θα ήθελα και όσο θα ήθελε. Αυτές οι γιορτινές ημέρες για μας είναι πολύ δύσκο­λες. Όλος ο κόσμος θέλει να γιορτάσει και εμείς πρέπει να φροντίσουμε γι' αυτό. Ελπίζω, όμως τον Ιανουάριο να "κλέψω" λίγο χρόνο και να χαρώ λίγο παραπάνω την οικογένεια μου».




«Ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που θέλαμε να είμαστε»


Παράλληλα, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και από τον ΣΚΑΪ, όπου παρουσίαζε το διασκεδαστικό μαγειρικό σόου «Food n’ Friends», να βρεθεί στον ΑΝΤΙ.

«Ο ΑΝΤ1 ήταν το πρώτο κανάλι που είχα μιλήσει γι' αυτό το concept. Πέρυσι η "σούπα δεν έδεσε", αλλά φέτος όλα πήγαν καλά. Είναι το κανάλι που θέλαμε να είμαστε. Θα είμαι πάλι με τον Ηλία Φουντούλη, αλλά αλλάζουν πολλά πράγματα στο concept. Θα έχει περισσότερο γέλιο. Δεν θα υπάρχει κόσμος στο στούντιο, θα παρουσιάζουμε ξεκάθαρα τις συνταγές θα έχουμε καλεσμένους, ηθοποιούς τραγουδιστές πολιτικούς θα κάνουμε μια χαλαρή κουβέντα μαζί τους και θα μαγειρεύουμε».

dimitris_skarmoutsos.jpg

Είναι άνθρωπος που του αρέσουν τα ρίσκα και δεν μετανιώνει για την απόφασή του να αποχωρήσει από το «Masterchef»: «Έφυγα από το Masterchef γιατί είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου και έπρεπε να κάνω κάτι καινούργιο. Ο στόχος μου δεν είναι ποτέ η επιτυχία. Είμαι 50 χρόνων και έχω πετύχει κάποια πράγματα. Για εμένα η σημαντικότερη επιτυχία είναι η οικογένεια μου».

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved