Γιάννης Ποιμενίδης – Ευγενία Σαμαρά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύονται ούτε το 2020!
Showbiz

Γιάννης Ποιμενίδης – Ευγενία Σαμαρά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύονται ούτε το 2020!

 Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης, ωστόσο, δεν σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ούτε αυτή τη χρονιά!

Μπορεί να έχουν πλέον μια σχέση ζωής, η επισημοποίηση της, όμως δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδια τους, αφού και οι δύο βρίσκονται σε μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της καριέρας τους. Το ζευγάρι γνωρίστη­κε στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 «Η εκδρομή» το 2014. Λί­γο μετά η αρχική συμπάθεια πήρε ερωτική τροπή και έκτοτε είναι αχώριστοι.


Τα προβλήματα στη σχέση τους



Η όμορφη Ευγενία, που μας συστήθηκε μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», και ο Γιάννης Ποιμενίδης που αγαπήσαμε μέ­σα από την τηλεόραση και το θέατρο, αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στησχέση τους αυτά τα χρόνια, αλλά κατάφεραν να δια­τηρήσουν αλώβητη την αγάπη τους. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, ειδι­κά την περίοδο που, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έπρεπε να μοιράζουν την καθημερινότητα τους σε Ελλάδα και Κύπρο. Αυτή ήταν, σύμφωνα με πρόσωπα του φιλικού κύκλου τους και η δυσκο­λότερη φάση, την οποία όμως κατάφεραν τελικά να διαχειριστούν.

Αυτή την περίοδο, η Ευγενία Σαμαρά έχει φορτωμένο πρόγραμμα, κα­θώς πρωταγωνιστεί σε δύο θεατρικές παραστάσεις: το «Μαμά» με την Ελένη Καστανή στο «Νέο Θέατρο Κατερί­νας Βασιλάκου» και στην παράσταση που σκη­νοθετεί η Σμαράγδα Καρύδη «Του Κουτρούλη ο γάμος» στο ίδιο θέατρο. Παράλληλα, πρω­ταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Έρωτας με­τά». Κινηματογραφικά την απολαμβάνουμε στην εξαιρετική ταινία «Ευτυχία», η οποία αφο­ρά τη ζωή και το έργο της στιχουργού Ευτυχί­ας Παπαγιαννοπούλου, όπου η Ευγενία υπο­δύεται την εγγονή της, Ρέα. Αντίστοιχα γεμά­το, όμως είναι και το πρόγραμμα του ηθοποι­ού Γιάννη Ποιμενίδη, ο οποίος εκτός από το μιού­ζικαλ «Chicago», πρωταγωνιστεί και στη σειρά του ΑΝΤΙ «Αν ήμουν πλούσιος».

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved