Το ξέσπασμα της Ρένιας Λουιζίδου: «Μου φαίνεται σχεδόν θλιβερό» - Τι συνέβη; (Photos)
Showbiz

Το ξέσπασμα της Ρένιας Λουιζίδου: «Μου φαίνεται σχεδόν θλιβερό» - Τι συνέβη; (Photos)

Η Ρένια Λουιζίδου ούτε χαίρεται που περνάει ο χρόνος, αλλά ούτε και λυπάται!

Η ηθοποιός δηλώνει την ηλικία της, μιλά για την τηλεοπτική της συμμετοχή στο «Καφέ της Χαράς» που επέστρεψε στη μικρή οθόνη μετά από 16 χρόνια και αποκαλύπτει αν θα συνεχίσει να φοράει μίνι φούστες στο σίριαλ.

Θα εξακολουθήσεις να φοράς τις μίνι φούστες στο σίριαλ;

«Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Χάρη όταν μου είπε ότι θα ξαναρχίσει το σίριαλ ήταν αν θα ξαναβάλω μίνι φούστα. Επίσης, του είχα πει να ονομάσουμε τη σειρά «Το ΚΑΠΗ της Χαράς». Οι ήρωες είναι μεγαλύτεροι, αλλά σε άλλες φάσεις της ζωής τους. Όχι, τα μίνι δεν θα τα φορέσει η Χαρά, μεγάλωσε, αλλά δεν θα είναι καμιά θεούσα. Η Χαρά είναι ένας πολύ συγκεκριμένος χαρακτήρας, με τα τζιν της. Πρόκειται για ένα προοδευτικό άτομο, δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό, γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας της, αυτός είναι ο πυρήνας της. Άλλωστε, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Η Χαρά είναι αθυρόστομη, ελεύθερη, τσαμπουκάς. Ο Περίανδρος Πώποτας είναι «κολλημένος» με τον θεό κι αισθάνεται και Θεός. Δεν θα ξεκινήσουν μεταξύ τους από την αρχή το «τουρλουμπούκι», ενώ τα παιδιά τους τους φέρνουν μπροστά σε κάτι που δεν περίμεναν ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν. Μεγάλωσα, δεν μπορώ να βγω όπως έβγαινα όταν ήμουν 30... τόσο χρονών».

-Ποιο στοιχείο χαρακτήρα θα είναι αναλλοίωτο στο χρόνο και θα το δούμε να διατηρείται;

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Είμαι ο εαυτός μου, αυτό μπορεί να το πει κάποιος που με βλέπει απ' έξω, δεν ακτινογραφώ, ούτε έχω καθαρή εικόνα του τι βλέπει ο άλλος απέναντι».

-Είσαι συμβιβασμένη με το χρόνο που περνάει;

«Είμαι, δεν είμαι συμβιβασμένη, αυτό είναι το δεδομένο, ναι. Είμαι στα 53 μου τώρα... άλλα είναι τα 35... πως να το κάνουμε τώρα; Δεν προτίθεμαι στα 53 μου να αγωνίζομαι να δείχνω 35 χρονών, μου φαίνεται σχεδόν θλιβερό, να είσαι «αλλού» και να προσπαθείς να δείχνεις κάπως «αλλιώς». Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν με νοιάζει και τα παρατάω όλα, προσπαθώ να υπερασπιστώ μια συμπαθητική εικόνα, στην εκάστοτε ηλικία όμως. Ούτε χαίρομαι που περνάει ο χρόνος, αλλά ούτε και λυπάμαι. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Μεγαλώνοντας εσωτερικά, έχεις μεγαλύτερη ισορροπία, μεγαλύτερη αυτογνωσία και ησυχία στην ηλικία αυτή. Δεν έχεις το... έξω σου, τι να κάνουμε όμως;

- Η προσωπική ζωή βοηθάει στην ισορροπία, την ηρεμία και την αυτογνωσία;

«Σε πολλά πράγματα, μάλλον ναι, βοηθάει».

- Εκτός από την τηλεόραση κάνεις και θέατρο.

«Είμαστε μαζί με τον πολυαγαπημένο μου Γεράσιμο (Σκιαδαρέση) και την Πέγκυ Σταθακοπούλου, στο θέατρο «Ιλίσια», όπου παίζουμε ένα πάρα πολύ ωραίο έργο της Λούσι Κίρκγουντ, που λέγεται «Τhe children» και είναι μια πολύ καλή παράσταση. Είναι ένα έργο για την ευθύνη μας απέναντι στις επόμενες γενιές, για τον... τοξικό τρόπο που έχουμε χειριστεί τις σχέσεις μας, τις ιδέες μας, το περιβάλλον και πώς λογοδοτούμε σ' αυτό στην επόμενη γενιά», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved