Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Έχω προσπαθήσει και το έχω καταφέρει να διατηρήσω τη φιλία μου με άντρες»
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Έχω προσπαθήσει και το έχω καταφέρει να διατηρήσω τη φιλία μου με άντρες»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πιστεύει στην φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς έχει καταφέρει να διατηρεί την αντρική φιλία στη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε στο αν υπάρχει χώρος για νέους τραγουδιστές.

Υπάρχει χώρος για νέους ανθρώπους, για καινούργιους τραγουδιστές, δεδομένου ότι τα νυχτερινά κέντρα λειτουργούν τρεις μέρες την εβδομάδα και τα νυχτοκάματα έχουν μειωθεί αισθητά;

«Πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για όλους τους καλούς, θεωρώ πάντα πως όλοι οι καλοί χωράμε. Έχουν μειωθεί τα νυχτοκάματα, οι ημέρες των εμφανίσεων... εννοείται ότι είναι πιο δύσκολα τα πράγματα στην εποχή αυτή, δεν είναι όπως ήταν παλιότερα, κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι, όμως, παρ' όλα αυτά, επειδή το αγαπάμε πάρα πολύ, είμαστε εδώ».

-Πώς μπορεί μια όμορφη γυναίκα να διατηρήσει ισορροπία στην αντρική φιλία;

«Είναι στο χέρι της, με τη συμπεριφορά της, αλλά και στον απέναντι της.

-Το έχεις προσπαθήσει και το έχεις καταφέρει;

«Έχω προσπαθήσει και το έχω καταφέρει να διατηρήσω τη φιλιά μου με άντρες πολλές φορές, μάλιστα έτσι έχω κερδίσει αρκετές φιλίες».

-Έχεις χάσει αντρικές φιλίες;

«Ναι, έχω χάσει αντρικές φιλίες, γιατί ο απέναντί μου είναι ξεκάθαρος ότι δεν μπορεί να με δει φιλικά, οπότε τότε είναι καλό να μην παίζουμε θέατρο. Όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που προτίμησαν, από το να με χάσουν από τη ζωή τους, να με διατηρήσουν αγνά και φιλικά στο κεφάλι τους και να καταφέρουμε να μείνουμε φίλοι», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved