Ιωάννης Παπαζήσης: «Ξαφνικά άρχισε να κλαίει. Πραγματικά έμεινα άναυδος» - Τι συνέβη; (Photos)
Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: «Ξαφνικά άρχισε να κλαίει. Πραγματικά έμεινα άναυδος» - Τι συνέβη; (Photos)

Ο Ιωάννης Παπαζήσης έχει κάνει επιτυχίες στο χώρο της υποκριτικής, τόσο στην τηλεόραση, όσο στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ο ρόλος του όμως στο «Κόκκινο Ποτάμι» τον απογείωσε.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά εποχής του OPEN, Αναστασία Παντούση, αλλά και για όσα του λέει κόσμος στο δρόμο.

Με τη συμπρωταγωνίστρια σας Αναστασία Παντούση συνεργάζεστε για πρώτη φορά. Πώς είναι η μεταξύ σας χημεία;

«Νομίζω ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε έναν κοινό δρόμο, ένα κοινό όραμα. Νομίζω ότι αγαπήσαμε και οι δύο πάρα πολύ αυτά τα δύο παιδιά, αγαπήσαμε και οι δύο πάρα πολύ αυτόν τον έρωτα. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη συνεργασία που έχω κάνει μέχρι σήμερα».

Αν και έχετε κάνει επιτυχίες στην τηλεόραση, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, αυτός ο ρόλος του Μίλτου σας απογείωσε...

«Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που αυτή η σειρά σημειώνει αυτήν την επιτυχία, αλλά ειλικρινά σας μιλάω με το χέρι στην καρδιά ότι δεν νιώθω καμία απογείωση. Μα καμία».

Απολαμβάνετε την αναγνωρισιμότητα που σας δίνει ο ρόλος σας;

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Δεν συμβαίνει τίποτα παραπάνω. Αυτό που συμβαίνει και χαίρομαι πραγματικά είναι ότι με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο και μου μιλάει γι’ αυτήν τη σειρά».

Ο κόσμος τι σας λέει για τον ρόλο σας;

«Πρώτα απ' όλα με ρωτούν τι θα γίνει παρακάτω. Μια ερώτηση που μου κάνουν, την οποία αντιμετωπίζω με χιούμορ γιατί μου αρέσει, έχει να κάνει με το πώς θα τελειώσει η σειρά. Ακόμη με ρωτούν πώς θα εξελιχθεί ο έρωτας του Μίλτου και της Ιφιγένειας, καθώς επίσης και εάν θα πεθάνει ο Μίλτος».

Υπάρχει κάποιο περιστατικό που να έγινε και να σας προξένησε εντύπωση;

«Ναι, με το που ξεκίνησε η σειρά, στο τρίτο ή στο τέταρτο επεισόδιο, με σταμάτησε ένας νεαρός στον δρόμο ο οποίος μου ζήτησε πολύ ευγενικά να βγούμε μια φωτογραφία μαζί, όπως κι έγινε. Στη συνέχεια άρχισε να μου λέει διάφορα κολακευτικά για μένα και για τη σειρά και ξαφνικά άρχισε να κλαίει. Πραγματικά έμεινα άναυδος, με το στόμα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη που έχουμε όλοι όσοι κάνουμε αυτήν τη δουλειά απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Το θέμα της σειράς είναι πολύ ευαίσθητο και κάποιους ανθρώπους τους αγγίζει ι μέχρι τα βάθη της καρδιάς τους, ακόμη κι αν δεν το έχουν ζήσει. Απλώς γνωρίζουν το θέμα μέσα από τις μαρτυρίες των παππούδων και των γιαγιάδων τους».

Έχετε ποντιακές ρίζες;

«Έχω από την πλευρά της μητέρας μου», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved