Ρασσιά – Σκαρτσολιάς: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους πριν τη συνεργασία (Photos)
Showbiz

Ρασσιά – Σκαρτσολιάς: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους πριν τη συνεργασία (Photos)

Τους γνωρίσαμε ως Βάλια και Μανωλάκη στο «Καφέ της Χαράς» πριν από πολλά χρόνια.

Η Έφη Ρασσιά και ο Πάρης Σκαρτσολιάς επέστρεψαν ξανά μετά από 15 χρόνια στο… Κολοκοτρωνίτσι και σε πρόσφατη συνέντευξή τους αποκάλυψαν αν μετά το τέλος του πρώτου «Καφέ» είχαν διατηρήσει επικοινωνία και τι θυμούνται από τα πρώτα γυρίσματα.

Θέλω αρχικά να μου πείτε αν όλα αυτά τα χρόνια μετά το τέλος του πρώτου «Καφέ» είχατε διατηρήσει επικοινωνία;

Έφη Ρασσιά: «Είχαμε χαθεί. Δεν είχα κάνει social media τα έκανα στα 18. Όμως κατά έναν περίεργο τρόπο είχαμε συναντηθεί τυχαία».

Πάρης Σκαρτσολιάς: «Πράγματι είχαμε συναντηθεί τυχαία έξω, δυο-τρεις φορές».

Για πείτε μου γι' αυτές τις συναντήσεις...

Πάρης: «Περίεργες»

Έφη: «Όταν τον έβλεπα διαπίστωνα πως μεγάλωνε πολύ ωραία. Βλέπω λοιπόν ένα πολύ ωραίο αγόρι και λέω «ωχ, δεν το πιστεύω, ο Πάρης».

Πάρης: Την τελευταία φορά που την είδα στο θέατρο, αρχικά δεν την αναγνώρισα, στη συνέχεια της είπα «είσαι πανέμορφη». Μπορεί να μην είχαμε μιλήσει για χρόνια,' αλλά νιώθαμε πάντα οικειότητα».

Τι θυμάστε πιο έντονα από τα γυρίσματα του πρώτου «Καφέ»;

Έφη: «Δεν νομίζω πως το ξέρει αυτό που θα πω ο Πάρης. Οταν έγινε η οντισιόν για τον «Μανωλάκη», ο Χάρης με είχε ρωτήσει. Μου είχε δείξει βίντεο. Και όταν είδα τον Πάρη, είπα «αυτός είναι».

Πάρης: «Τώρα βγαίνουν όλα. Θυμάμαι έντονα από τότε μια σκηνή που είχαμε συναντηθεί στα Κιούρκα ένα σούρουπο σε γύρισμα. Στο σενάριο η Βάλια έφευγε από το Κολοκοτρωνίτσι. Και εγώ είχα στενοχωρηθεί πολύ. Σαν να ήταν πραγματικό γεγονός», είπαν στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved