Καφέ της Χαράς: Spoiler! Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση του Μάνου και της Βάλιας! (Photos)
Showbiz

Καφέ της Χαράς: Spoiler! Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση του Μάνου και της Βάλιας! (Photos)

Στο νέο «Καφέ» θα αποδειχθεί πως τα νεανικά ερωτικά σκιρτήματα παραμένουν πάντα δυνατά.

Η Έφη Ρασσιά και ο Πάρης Σκαρτσολιάς μιλούν για το πώς αισθάνθηκαν όταν έμαθαν για την επιστροφή της κωμωδίας του ΑΝΤ1, για το αν είχαν άγχος για την πρώτη τους σκηνή και αποκαλύπτουν τι θα συμβεί στη σχέση του Μάνου και της Βάλιας.

Όταν κάνατε λογαριασμούς στα social, ποιος έκανε πρώτος αίτημα φιλίας στον άλλον;

Έφη: «Εγώ έχω μόνο Facebook. Δέχθηκα λοιπόν πρόταση φιλίας από έναν κοινό μας γνωστό. Και βλέπω τους φίλους του. Και βλέπω ένα παιδί και λέω «ωραίος αυτός» και μετά σε δευτερόλεπτα «αμάν, ο Πάρης!». Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση στο Facebook».

Πάρης: «Ε, στο 2020 φθάσαμε».

Όταν μάθατε πως θα ξαναγίνει το «Καφέ», πώς αισθανθήκατε;

Έφη: «Σοκ! Ήμουν σε ένα φεστιβάλ και είχα ζητήσει από τον Χάρη και τον Τάκη {σ.σ.: τον Τάκη Μιχαήλ, σκηνοθέτη του «Καφέ») τη γνώμη τους. Ήρθαν στο φεστιβάλ και ο Χάρης Ρώμας εκεί μου είπε «θα κάνουμε και το "Καφέ της Χαράς", μπορείς να το κάνεις». Σοκαρίστηκα, συγκινήθηκα και αμέσως θεώρησα πως ήταν καρμικό. Ήταν η περίοδος που τελείωνα το πανεπιστήμιο, παράλληλα με τις σπουδές μου στην υποκριτική, και ήμουν σε σταυροδρόμι».

Πάρης: «Ήταν βράδυ και περπατούσα Βόλτα στον δρόμο, Κηφισιά. Μου το λέει ο Χάρης στο τηλέφωνο και δεν έκανα φυσιολογικά πράγματα. Χοροπήδαγα από τη χαρά μου. Πολύ έντονο συναίσθημα».

Για πάμε και στην υπόθεση. Ο Μάνος μένει στο χωριό, έχει μια σχέση και η Βάλια επιστρέφει για να ανοίξει και πάλι το κατεστραμμένο από τον εμπρησμό «Καφέ της Χαράς». Θα τον διεκδικήσει η Βάλια;

Έφη: «Δεν είναι τόσο απλό, και αυτό είναι και το στοίχημα στο σενάριο. Αρχίζουν και προκύπτουν σταδιακά τα συναισθήματα. Δεν διεκδικεί ο ένας τον άλλον με το καλημέρα σας. Θα δούμε όμως πως ο παιδικός έρωτας δεν πέθανε ποτέ. Τα συναισθήματα ξαναγεννιούνται και είναι τόσο έντονα στην πορεία που μετατρέπονται σε χιονοστιβάδα».

Ποιος θα κάνει λοιπόν την πρώτη κίνηση;

Πάρης: «Ε, στο Κολοκοτρωνίτσι είμαστε. Ο άντρας δεν θα κάνει την πρώτη κίνηση; Και πολλές πρώτες κινήσεις».

Στην πρώτη σκηνή που ήρθατε κοντά -δεν ξέρω αν μπορούμε να την πούμε ερωτική- πώς νιώσατε; Είχατε άγχος;

Έφη: «Καθόλου, γιατί, όπως είπε και ο Πάρης πριν, νιώθαμε οικεία. Ήταν έκδηλη η οικειότητα. Πάρης και Έφη. Βάλαμε και το Βάλια - Μανωλάκης, που πλέον είναι Μάνος, και δημιουργήθηκε ζεστή ερωτική ατμόσφαιρα».

Πάρης: «Δεν είχα καθόλου τρακ και άγχος. Στην αρχική κάναμε πλάκα. Είναι σημαντικό αυτό που είπε η Έφη. Ξεκινήσαμε ως Πάρης και Έφη και μπήκαν ο Μάνος με τη Βάλια στη συνέχεια. Το βάζουμε έντεχνα σε αυτό που έχουμε ήδη χτίσει μεταξύ μας».

Ήταν ο θεμέλιος λίθος στην ψυχή σας το «Καφέ της Χαράς» για να ασχοληθείτε με την υποκριτική;

Πάρης: «Ε, βέβαια»

Έφη: «Ήταν σταθμός. Από μικρή ηλικία είχα καλλιτεχνική κλίση. Όμως με το «Καφέ» είπα «ναι, αυτό είναι. Θέλω να το κάνω αυτό».

Πάρης: «Εγώ δεν είχα την ίδια κλίση. Λάτρεψα το «Καφέ της Χαράς». Όταν έπειτα από χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική, κατάλαβα, όπως είπατε, πως ήταν ο θεμέλιος λίθος το «Καφέ».

Τώρα που ξαναβρεθήκατε, κάνετε παρέα, βγαίνετε έξω;

Πάρης: «Πότε να προλάβουμε;».

Έφη: «Περνάμε τόσο ωραία στα γυρίσματα, που δεν χρειάζεται να βγούμε για ποτά. Μεθάμε από μόνοι μας», είπαν στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved