Σάββας Πούμπουρας: Αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του (Photos)
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: Αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του (Photos)

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα.

Ο γνωστός παρουσιαστής που πρόσφατα έγινε μπαμπάς και έκανε πρεμιέρα με τη δική του εκπομπή που λέγεται «Best Friend’s Fear» στον ΑΝΤ1, ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Ο Σάββας Πούμπουρας δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του.

Εσένα ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Είμαι κλειστοφοβικός, όμως δεν έχω πρόβλημα στο ασανσέρ αλλά να βρίσκομαι σε πολύ κλειστό χώρο. Κάποιοι μπορούν να μπουν σε ένα στενό κουτί και να μην έχουν θέμα ας πούμε, στον τομογράφο. Εγώ, όταν σκέφτηκα πρώτη φορά τον τομογράφο, ούρλιαζα και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω ότι θα μπω εκεί μέσα. Δηλαδή έχω πρόβλημα με τους χώρους όπου δεν μπορείς να τεντώσεις, ας πούμε, ούτε το χέρι σου. Παλεύω να συμφιλιωθώ με αυτό, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, θεωρείς ότι επαγγελματικά έχουν έρθει όλα έτσι όπως τα ήθελες;

Επαγγελματικά, έχω κάνει όλα όσα είχα βάλει στόχο, θέτω συνέχεια στόχους! Και η ψυχαγωγία ήταν στόχος και ένα ριάλιτι όπως ήταν το «Nomads» ήταν στόχος, όπως και η επιχείρηση που έχω ανοίξει. Δεν σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά, είτε στον έναν τομέα είτε στον άλλον. Εννοείται πως οι αποτυχίες είναι αυτές που σε κάνουν καλύτερο. Επαγγελματικά, όμως, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που έχω ζητήσει και έχουν έρθει και θα συνεχίσω να ζητάω και να πηγαίνω λίγο πιο πέρα.

Υπάρχει κάτι άλλο τηλεοπτικό που υπάρχει στο μυαλό σου και θα ήθελες μελλοντικό να το κάνεις;

Πολλά. Κοίτα, δεν θα σου πω ότι θέλω να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Έχω στο μυαλό μου πράγματα και γράφουμε υλικό για εκπομπές άλλου είδους. Εκπομπές που δεν έχουν ξαναβγεί στην τηλεόραση. Καθόμαστε και σχεδιάζουμε πράγματα, έχουμε κάνει πιλότους, έχουμε πετάξει πιλότους στα σκουπίδια και λεφτά, έχουμε μπει σε διαδικασία παραγωγής, τα τσεκάρουμε, έχουμε κάποια άλλα στο συρτάρι, μιλάμε με ανθρώπους που έχουν και αυτοί νέες ιδέες. Το να σου πω θέλω να κάνω ένα ταξιδιωτικό δεν έχει κανένα νόημα. Υπάρχουν χίλια δυο ταξιδιωτικά. Ψάχνω να βρω το διαφορετικό. Άρα δεν είσαι από τους ανθρώπους που επαναπαύονται και περιμένουν να τους γίνει η επόμενη πρόταση... Όχι! Θέλω να προλαβαίνω το κανάλι, θέλω να πηγαίνω στο κανάλι με πρόταση, και αυτό έχει να κάνει και για ποιο λόγο κάνεις τηλεόραση.

Εσύ, λοιπόν, για ποιο λόγο κάνεις;

Για να εξελίσσομαι προσωπικά, να παρουσιάζουμε νέα πρότζεκτ και να βλέπουμε κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση. Δεν κάθομαι και περιμένω, θέλω να προτείνω, να έχω άποψη, να έχω λόγο...

Εδώ και λίγες μέρες έχεις γίνει μπαμπάς. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Μου το περιέγραφαν οι φίλοι μου και δεν μπορούσα να το καταλάβω. Και τώρα να σου το περιγράψω, θα με καταλάβουν μόνο αυτοί που έχουν παιδιά. Κάθομαι και χαζεύω το παιδί μου, θα το αλλάξω, θα το κοιμήσω, αλλά υπάρχουν στιγμές που κάθομαι από πάνω του και το κοιτάζω, το χαζεύω, το αγαπάω, αφοσιώνομαι σε αυτό και μπορώ να σου πω ότι τότε ξεχνάω οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχω. Ακόμα και το πρόγραμμα μου ξεχνάω κάποιες φορές, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved