Ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιό της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός; Οι τρυφερές φωτό
Showbiz

Ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιό της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός; Οι τρυφερές φωτό

Ήταν τέλη του 2018 όταν μετά από πολλές κρίσεις, επανασυνδέσεις και προβλήματα, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσιζε οριστικά και αμετάκλητα να πάρει διαζύγιο. 

Πλέον ο καθένας τους τραβάει τον δικο του δρόμο με εκείνη να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή αφου αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις της και τα τρυφερά ενσταντανέ που ανεβάζει με τον άντρα που μονοπωλεί πλέον την καθημερινότητά της, τότε σίγουρα μιλάμε για μία πολύ τρυφερή σχέση που δεν αποκλείεται να είναι το ξεκίνημα ενός νέου μεγάλου έρωτα.

Ο λόγος για τη Μάγδα Πένσου, πρώην σύζυγο του Δημήτρη Αποστόλου η οποία από τον καιρό που χώρισαν, ζει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Βέροια.

Εγκαταστάθηκε εκεί εδώ και δύο χρόνια και μαζί με τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα, τον 10χρονο Απόλλωνα και τον 6χρονο Πάρη έχουν αποκτήσει πλέον μία όμορφη καθημερινότητα.

Μόνο που η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρήκε νέο νόημα στην προσωπική της ζωή αφού έχει έρθει κοντά με τον Γιάννη Καρανάτσιο.

Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης στη Βέροια και έχει τη δική του εταιρία.

Οι δυο τους φαίνεται πως εδώ και λίγο καιρό περνούν όλο και πιο πολύ χρόνο μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

Αυτή η νέα σχέση, που κανείς δεν γνωρίζει πού θα οδηγήσει, είναι πολύ "φρέσκια" και προς το παρόν η Μάγδα Πένσου δεν έχει μιλήσει δημόσια για αυτό.

Δείτε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει τον τελευταίο καιρό η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved