Ζέτα Δούκα: «Δεν εφησυχάζω, δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι…» (Photos)
Showbiz

Ζέτα Δούκα: «Δεν εφησυχάζω, δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι…» (Photos)

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα δούμε τη Ζέτα Δούκα σε έναν ρόλο εντελώς διαφορετικό από αυτούς που μέχρι τώρα έχει κάνει.

Θα μπει στο Καφέ της Χαράς και θα φέρει την ανατροπή στις εξελίξεις.


Υπάρχει κάποιο είδος που αγαπάς να παίζεις, κωμωδία, δράμα, ή σου αρέσει να δοκιμάζεις και μέσα από αυτό να δοκιμάζεσαι υποκριτικά;

«Πιο εύκολο για μένα είμαι να υποδύομαι δραματικούς ρόλους, έχω περισσότερη ευκολία σε αυτούς, γιατί τους καταλαβαίνω και μέσα μου μπορώ να τους βάλω καλύτερα και να τους αποδώσω, να τους ερμηνεύσω πιο εύκολα, με την έννοια ότι τους «βρίσκω» πιο εύκολα. Πιο δύσκολοι για μένα είναι οι κωμικοί ρόλοι. Υπάρχουν αμιγώς κωμικοί ηθοποιοί, εξαιρετικοί, που ό,τι κι αν πούνε, έχουν τέτοια έφεση στην κωμωδία, που λες ότι «αυτός είναι έτοιμος, δώσε του το κείμενο να φύγει». Εγώ δεν είμαι τέτοιου είδους ανθρώπος, μπορεί να είμαι το ανάποδο, να έχω δηλαδή πιο... κοντά μου τους δραματικούς ρόλους. Δεν εφησυχάζω, δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, προσπαθώ να βρίσκομαι σε διαφορετικά «μονοπάτια», να «συστήνομαι» συνεχώς στον κόσμο και να εξελίσσομαι μέσα από αυτό. Δεν θέλω να εγκλωβιστώ σε μια «μούτα», δεν το έκανα όταν μου ζητούσαν να παίξω τα ίδια και τα ίδια πράγματα, στην αρχή της καριέρας μου, θα το κάνω τώρα, που, ευτυχώς, μου προτείνονται και διαφορετικά;»

Αλλάζει το κριτήριο της επιλογής με την πάροδο του χρόνου;
«Οι συνεργάτες, αυτό είναι το πρώτο και το σημαντικότερο κριτήριο επιλογής, με ποιους ανθρώπους κάνεις τι»

Τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο στη συνεργασία;
«Όλα παίζουν ρόλο. Παίζει ρόλο το τι θα κάνεις... Πού θα το κάνεις... Πόσα χρήματα θα πάρεις... Αλλά το κυριότερο, το οποίο τα επισκιάζει όλα, κι αν δεν υπάρχει, δεν υπάρχει και η προϋπόθεση να γίνει, είναι με ποιους ανθρώπους θα συνεργαστείς»


Υπάρχει μέσα στην ημέρα χρόνος που τον αφιερώνεις σε σένα αποκλειστικά;
«Βέβαια και υπάρχει χρόνος για μένα μάλιστα τον βρίσκω σε καθημερινό επεισόδιο. Ακόμα κι αν δεν έχω το χρόνο να κάνω κάποια πράγματα που θέλω, έτσι όπως τα θέλω και στο χρόνο που τα θέλω, σίγουρα βρίσκω ακόμα και 5 λεπτά μέσα στην ημέρα που θα κάνω κάτι για μένα», λέει η ίδια στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved