Αναστασία Ζαννή: Από το Fame Story… διαπρέπει στο εξωτερικό (Photos)
Showbiz

Αναστασία Ζαννή: Από το Fame Story… διαπρέπει στο εξωτερικό (Photos)

Τη γνωρίσαμε μέσα από το σόου ταλέντων «Fame Story», πριν από περίπου 15 χρόνια.

Η Αναστασία Ζαννή είναι μια ερμηνεύτρια που κατάφερε να περάσει τα σύνορα της Ελλάδας με το τραγούδι και τη δουλειά της.


Το ευρύ κοινό σε γνώρισε μέσα από το ριάλιτι ταλέντων «Fame Story», πριν από περίπου 15 χρόνια.
«Το 2005, στο «Fame Story», στον ΑΝΤ1, όπου ήμουν μέσα στο παιχνίδι για δύο μήνες. Ήμουν με τον Γιώργο Λιανό, τη Δόμνα… Εδώ και κάποια χρόνια έχει ξεκινήσει ένας κύκλος που είμαι χαρούμενη, γιατί κάνω αυτό που ήθελα πάντα, ταξιδεύω στο εξωτερικό, έζησα και κάποια χρόνια στη Νέα Υόρκη και τραγουδώντας, γιατί τραγουδάω στο εξωτερικό διεθνή τραγούδια. Πάντα όμως έχω στην καρδιά μου την Ελλάδα»


Τι έγινε μετά το παιχνίδι σε ό,τι αφορά στην καριέρα σου, πως έφτασες στο εξωτερικό;
«Πάντα ήμουν κοντά σε σχέση με το εξωτερικό. Ο ΑΝΤ1 με το παιχνίδι, γιατί είναι πανάκριβα σόου, πολύ υψηλού επιπέδου, με τηλεθέαση, μου έδωσε την ευκαιρία να με δει και στο εξωτερικό πάρα πολύς κόσμος, κι αυτό ήταν και το θετικό του αυτού παιχνιδιού»


Σε είχαν παρακολουθήσει όταν βρισκόσουν μέσα στο παιχνίδι και άνθρωποι στο εξωτερικό;
«Βεβαίως, πολύς κόσμος. Είναι ένα βήμα μιας πορείας που έχω κάνει, το οποίο αγάπησα πάρα πολύ»


Η συμμετοχή σου στο «Fame Story» σου έδωσε την ώθηση για «να ανοίξεις τα φτερά σου» στο εξωτερικό; Αυτό γιατί δεν συνέβη στην Ελλάδα;
«Έχει να κάνει με το στιλ που τραγουδούσα περισσότερο, γιατί τα τραγούδια μου είναι σε άλλες γλώσσες. Στο παιχνίδι πήγα για 60 μέρες και έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε. Αγάπησα το «Fame Story», το έκανα με την καρδιά μου, με αγάπη και είναι, κάτι που θα ξανάκανα και σήμερα. Οτιδήποτε έχω κάνει στη ζωή μου θα το ξαναέκανα επί 10, οτιδήποτε έχω επιλέξει, έχω υπάρξει εκεί συνειδητά»


Δεν μετανιώνει ποτέ;
«Όχι. Στην προκειμένη περίπτωση σέβομαι κι ευχαριστώ τους ανθρώπους που με έβαλαν σ' ένα παιχνίδι με υψηλή τηλεθέαση κι έγραψαν από κάτω το όνομα μου, με τίμησαν. Δεν μπορούμε συνεχών να τα ισοπεδώνουμε όλα», λέει η ίδια στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved