Αναστασία Ζαννή: «Για μένα ήταν σαν ψέματα, νόμιζα ότι δεν το ζω…» (Photos)
Showbiz

Αναστασία Ζαννή: «Για μένα ήταν σαν ψέματα, νόμιζα ότι δεν το ζω…» (Photos)

Τη γνωρίσαμε μέσα από το σόου ταλέντων «Fame Story», πριν από περίπου 15 χρόνια.

Η Αναστασία Ζαννή είναι μια ερμηνεύτρια που κατάφερε να περάσει τα σύνορα της Ελλάδας με το τραγούδι και τη δουλειά της γνωρίζοντας σπουδαίες προσωπικότητες.

Πού αφιερώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου;


«Η δουλειά μου δεν είναι βάσανο, είναι χαρούμενη δραστηριότητα. Η μουσική δεν είναι ταλαιπωρία, γνωρίζεις κόσμο, συναναστρέφεσαι, έχει ταξίδια, δεν είναι μια καθημερινότητα που είναι βαριά και πρέπει να ξεκουραστείς. Για να ξεκουραστώ πρέπει να καθίσω στο σπίτι μου, να δω δύο ταινίες και να μην κάνω τίποτα»


Στην Ελλάδα γιατί κάνεις λιγοστές εμφανίσεις;
«Έτυχε, στα χρόνια που ταξίδευα πιο πολύ. Τώρα, που ήμουν εδώ περισσότερο, έκανα έναν κύκλο με το «Μια φωνή ταξιδεύει στον κόσμο». Έκανα και μια συναυλία τα Χριστούγεννα, με την μπάντα του Δήμου Αθηναίων»


Υπάρχει κάτι που σε απογείωσε;
«Κάποιες συναντήσεις με μεγάλες προσωπικότητες στο χώρο, που μου έφερε η Αμερική και το τραγούδι, για μένα ήταν σαν ψέματα, νόμιζα ότι δεν το ζω. Όπως το ότι τραγούδησα για τον Πρόεδρο της Αμερικής τότε, τον Μπιλ Κλίντον, ή ότι τραγούδησα στο Λος Άντζελες για τους Ολυμπιακούς...Ήταν απίστευτο για μένα»


Πες μου για τη γνωριμία σου με αυτές τις προσωπικότητες. Τραγούδησα γι' αυτούς...
«Με τον Μπιλ Κλίντον τραγούδησα για τη μεγάλη βράδια για την Ελλάδα, στη Νέα Υόρκη... Μου είπε: «Συγχαρητήρια». Είπα τον εθνικό ύμνο της Αμερικής και υπήρχε πολύ μεγάλη αγωνία για το πώς θα τον ερμηνεύσω. Δεν το πίστευα, νόμιζα ότι το φανταζόμουν, ενώ αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και της είπα: «Μαμά, συνέβη». Μετά είχα την τύχη να παίξω στην ομογένεια, στη Νέα Υόρκη, στην παρέλαση, που γιορτάζουν κάθε χρόνο την Ελλάδα, με 100.000 κόσμο, στο Μανχάταν, στην 5η Λεωφόρο.

Εκεί ήταν ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης η προεδρική φρουρά, πολύ συγκινητικές στιγμές, να βλέπεις τις σημαίες της Ελλάδας στη μεγάλη λεωφόρο. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ένας θρύλος, είναι μεγάλος σταρ στην Αμερική. Γνώρισα και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, ήταν μια σύμπτωση, μέσω ενός γνωστού για ένα μεγάλο φιλανθρωπικό γκαλά, με σύστησαν και αμέσως του μίλησα για την Ακρόπολη. Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είχε έρθει, είχε κάνει μια ιδιωτική ξενάγηση και τον ρώτησα πόσο περήφανος ήταν που επισκέφτηκε την Ελλάδα κι έκανε μια ιδιωτική ξενάγηση στην Ακρόπολη», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved