ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άγριες Μέλισσες: Το «έκαψαν» στο γαμήλιο γλέντι του τηλεοπτικού Κυριάκου (pics+video)
Showbiz

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άγριες Μέλισσες: Το «έκαψαν» στο γαμήλιο γλέντι του τηλεοπτικού Κυριάκου (pics+video)

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος, ο κλαρινιτζής από το Διαφάνι και σύζυγος της ράφτρας από το χωριό, της Ουρανίας, κατά κόσμον Βαγγέλης Αλεξανδρής παντρεύτηκε και όλοι οι συμπρωταγωνιστές του ήταν εκεί για να χαρούν με τη χαρά του. 

Και όχι μόνο χάρηκαν αλλά στο γαμήλιο γλέντι που οργάνωσε το νεόνυμφο ζευγάρι ήταν εκεί και έσυραν τον χορό και συγκεκριμένα τον Θρακιώτικο, φτάνοντας το κέφι στο κόκκινο!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από αρκετές μέρες με πολιτικό γάμο και μάλιστα η όμορφη νύφη, η Έλενα Τερέζα έλαμπε από ευτυχία, όχι μόνο γιατί είχε ενωθεί με τον άντρα της ζωής της αλλά και επειδή περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Στις 27 Δεκεμβρίου, λοιπόν, δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα, το νεόνυμφο ζευγάρι οργάνωσε ένα τρικούβερτο γλέντι το οποίο φιλοξενήθηκε σε πολυχώρο στα Πετράλωνα με καλή μουσική, άφθονο ποτό και υπέροχο μενού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γαμπρός, Βαγγέλης Αλεξανδρής, ευχαρίστησε φίλους και συγγενείς που παραβρέθηκαν στο γλέντι τονίζοντας ότι ευελπιστούν κάποια στιγμή να καταφέρουν να κάνουν το θρησκευτικό τους γάμο και να είναι όλοι καλεσμένοι. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στη σκηνή της δεξίωσης ο ηθοποιός, Κώστας Σαββιδάκης, ως παπά Γρηγόρης. Φορώντας τα ράσα του, όπως ακριβώς στη σειρά Άγριες μέλισσες, ο παπά Γρηγόρης του έκανε πλάκα λέγοντάς του ότι θα τον παντρέψει εκείνη την ώρα. Τα γέλια, τα πειράγματα και τα χειροκροτήματα δεν σταμάτησαν...

Σε κάποια στιγμή του γαμήλιου γλεντιού, ο Γιάννης Στάνκογλου, ή Κυπραίος, αν προτιμάτε, σηκώθηκε και μαζί με άλλους ηθοποιούς της σειράς χόρεψαν το Θρακιώτικο, με τους υπόλοιπους συντελεστές να καταχειροκροτούν. Όπως ήταν φυσικό, το γλέντι άναψε και η βραδιά κύλησε με την ίδια επιτυχία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή του χορού των πρωταγωνιστών...

https://www.instagram.com/p/B6p89_JArpT

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού που είχε γίνει λίγες ημέρες πριν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved