Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ: Χατζηνικολάου – Τσολακάκη: Συντετριμμένοι στην κηδεία (Photos)
Showbiz

Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ: Χατζηνικολάου – Τσολακάκη: Συντετριμμένοι στην κηδεία (Photos)

Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ: Το μεσημέρι του Σαββάτου (11-01) συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Έρρικα Μπρόγιερ, συνοδεύοντας την στην τελευταία της κατοικία στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Η αγαπημένη χορεύτρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια έχασε τη μάχη με τη ζωή σε νοσοκομείο της Αθήνας, που νοσηλευόταν τον τελευταίο σχεδόν ένα μήνα σε ηλικία 77 ετών.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Σάντρα Βουτσά, την αδερφή της Μαργαρίτα, τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Βουτσά και ανθρώπους του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Το τελευταίο «αντίο» της είπε και ο Νίκος Χατζηνικολάου, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε συντετριμμένο.

Τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο συνόδευε η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη επίσης σοκαρισμένη από το χαμό της θείας της.

«Αυτές οι γιορτές είχαν και δυσάρεστες ειδήσεις. Μία από αυτές τις δυσάρεστες ειδήσεις ήταν ο θάνατος της Έρρικας Μπρόγιερ, αυτής της πολύ σημαντικής γυναίκας. Μιας ηθοποιού που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο και στο θέατρο και άφησε εποχή στο πλαίσιο της κοινής της παρουσίας με τη Μαργαρίτα Μπρόγιερ. Οι αδελφές Μπρόγιερ, πασίγνωστες από το ελληνικό σινεμά και αγαπημένες σε όλους μας, με μπρίο και υπέροχα χορευτικά, με ξεχωριστή παρουσία στο τραγούδι αλλά και στη σκηνή.

Ήταν αδελφή της γιαγιάς των παιδιών μου, της Μαργαρίτας Μπρόγιερ, την αποχαιρετώ με συγκίνηση, με μεγάλη στεναχώρια και στέλνω την αγάπη μου και τα συλλυπητήρια μου στην κόρη της, τη Σάντρα Βουτσά, που ξέρω πόσο στεναχωρήθηκε από αυτή την ξαφνική απώλεια», είχε πει ο ίδιος μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved