Αποκλειστικό:Οριστικός χωρισμός μετά από 3 χρόνια σχέσης για πρώην παίκτρια του Power of Love (pics)
Showbiz

Αποκλειστικό:Οριστικός χωρισμός μετά από 3 χρόνια σχέσης για πρώην παίκτρια του Power of Love (pics)

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός πρώην παίκτριας του Power Of Love με τον σύντροφό της ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. 

Παρά το γεγονός ότι ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το ζευγάρι μαζί και πολύ ευτυχισμένο τον περασμένο Νοέμβριο σε έξοδό του, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν για τους δυο τους οι οποίοι πρόσφατα πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που οδήγησε τους δύο άλλοτε ερωτευμένους σε μία τέτοια απόφαση όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφασή τους αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη.

Ο λόγος για τη Ρεγγίνα Γκαϊνά η οποία μέσα στο παιχνίδι είχε ένα φλερτ με τον Παύλο Παπαδόπουλο (σ.σ. ήταν και ο μεγάλος νικητής του τελευταίου κύκλου του Power of Love) το οποίο όμως έληξε σύντομα και άδοξα.

Η Ρεγγίνα λοιπόν μετά την έξοδό της από το παιχνίδι γύρισε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της, τον Σωτήρη Καλοπίτση και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει σε διακοπές τους στη Μύκονο.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά ανάμεσά τους μέχρι που τελικά η όμορφη ξανθιά και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και μάλιστα δείχνουν αποφασισμένοι να γυρίσουν οριστικά σελίδα στη ζωή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved