Κατερίνα Γερονικολού: Κι όμως θέλει κότσια για να παραδεχτείς αυτό που αποκάλυψε (video)
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: Κι όμως θέλει κότσια για να παραδεχτείς αυτό που αποκάλυψε (video)

Η Κατερίνα Γερονικολού έκανε έναν αυτοπροσδιορισμό τον οποίο δεν περιμέναμε να ακούσουμε on camera.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Δήμητρα Καλφούτζου και στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε τόσο για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, όσο και για την ίδια. Μάλιστα, έκανε και μια περιγραφή του εαυτού της, όσον αφορά σε κάποιες δουλειές του σπιτιού, και θα λέγαμε ότι είχε guts για να το παραδεχτεί μπροστά στην τηλεοπτική camera.

Αρχικά, μίλησε για το γεγονός ότι εκείνη και ο σύντροφός της πρωταγωνιστούν στην κινηματογραφική ταινία «Για πάντα», με εκείνη να τονίζει: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ιδανικότερος από τον Γιάννη γι’ αυτόν τον ρόλο και αποδεικνύει και κάτι ακόμη μέσα από αυτήν την ταινία. Επειδή τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί πολύ με την κωμωδία, που είναι εξαιρετικός, τώρα πια δείχνει κάτι εντελώς διαφορετικό».

Η Κατερίνα Γερονικολού κατά τη διάρκεια τη συνέντευξής της παραδέχτηκε πως θαυμάζει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, λέγοντας «ότι ένα ζευγάρι πρέπει πάνω από όλα να έχει τον άλλον ψηλά».

Το ζευγάρι, εκτός από την κινηματογραφική του συνύπαρξη, συναντιέται και θεατρικά στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη». Μιλώντας γι’ αυτό, λοιπόν, η Κατερίνα παραδέχτηκε με χιούμορ ότι είναι «ακαμάτρα».

«Είμαι ακαμάτρα. Δεν υπάρχουν ούτε ταπεράκια ούτε τίποτα. Τρώμε ό, τι βρούμε. Δεν μου αρέσει η μαγειρική. Αρέσει, όμως, πολύ στον Γιάννη και τα Σαββατοκύριακα μαγειρεύει αυτός. Εμένα δεν μου αρέσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved