Γιώργος Σαμπάνης: « Δεν έπρεπε να μιλάω για τις σχέσεις που είχα!»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: « Δεν έπρεπε να μιλάω για τις σχέσεις που είχα!»

Ο Γιώργος Σαμπάνης μιλάει για τις σχέσεις του, τον γάμο και το ενδεχόμενο ενός παιδιού!

Ο Γιώργος Σαμπάνης μόλις κυκλοφόρησε το τέταρτο single με τίτλο «Αλλαξε τα όλα», από τον δίσκο «Παράξενα δεμένοι», έχει αναθεωρήσει πολλά στη ζωή του: Ο ταλα­ντούχος τραγουδοποιός δηλώνει μόνος και πολύ ήρε­μος στην προσωπική του ζωή, χωρίς παράλληλα να ανα­ζητεί τη... μαγική σχέση.



Σταθερός είναι και στις συνεργασίες του με άλλους καλλιτέχνες, στους οποίους όπως αποκαλύπτει, χαρίζει τραγούδια του γιατί «έτσι θέλει», χωρίς να αμείβεται γι' αυτό. «Δίνω τραγούδια μου σε όποιον εκτιμώ. Δεν το κάνω για να γίνω πλούσιος», τονίζει. Άλλωστε, η μουσική είναι για εκείνον τα πάντα, είναι σχεδόν όλη του η ζωή. Αν και μόλις 36 χρόνων, οι συνεργασίες που έχει στο ενεργητικό του είναι πολλές και σημαντικές.

Ο Γιώργος Σαμπάνης που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο «Εναστρον» με την Καίτη Γαρμπή στο πλάι του, μοιά­ζει πιο ώριμος από ποτέ σε καλλιτεχνικό και προσωπικό επίπεδο και γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει, παραδεχόμε­νος ότι η δημοσιότητα δεν κάνει πάντα καλό στα ζευ­γάρια: «Ίσως να μην έπρεπε να μιλάω για τις σχέσεις που είχα παλιότερα. Αυτό μπορεί να ήταν ένας αρνη­τικός παράγοντας».
«Είμαι πιο ήσυχος από ποτέ», λέει και προσθέτει: «Σίγουρα έχω κάνει λάθη στο πώς προέβαλα τις σχέσεις μου στο παρελθόν, ωστόσο τώ­ρα νιώθω ότι, αν δημοσιοποιήσω κάποια σχέση μου, σί­γουρα αυτή θα είναι με τη γυναίκα με την οποία θα πο­ρευτώ στη ζωή μου και θα δημιουργήσω οικογένεια»

Αν και μόνος αυτόν τον καιρό, ο Γιώργος Σαμπάνης είναι στα καλύτερα του. Και ίσως είναι οι προηγούμενες γνωστές θυελλώδεις σχέσεις του, όπως με την Άννα Πρέλεβιτς αλλά και με την Πατρίτσια Περιστέρη, που του έδωσαν την έμπνευση για το νέο του single «Άλλαξέ τα όλα», με τα πυκνά συναισθήματα που είναι κρυμμένα στους στίχους της Ελεάνας Βραχάλη: «Κρύβω αδυναμίες σε μοιραίους βυθούς ξαφνικές τρικυμίες».

Από την άλλη, ο Γιώργος Σαμπάνης θεωρεί ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε οικογένεια, πρέπει να κάνουμε παιδιά, πρέπει να παντρευτούμε: «Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να κάνουν παιδιά. Είναι πολύ ωραίο να γίνεται κάποιος γονιός αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, Προς το παρόν, εγώ δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved