Συνεργάστηκαν και έμαθαν ότι είναι ξαδέρφια! (Photos)
Showbiz

Συνεργάστηκαν και έμαθαν ότι είναι ξαδέρφια! (Photos)

Αυτή την αποκάλυψη του τραγουδιστή σίγουρα δεν την περιμέναμε και πραγματικά ξαφνιαστήκαμε!

Ο νεαρός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για τη σχέση του με το τραγούδι, την ικανότητα να γράφει στίχους ανεξαρτήτως βιωμάτων, ενώ αποκάλυψε πως συνεργάστηκε με γνωστό τραγουδιστή και έμαθαν ότι είναι ξαδέρφια.

Στα 15 δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο και γνώρισε τη νίκη, στα 16 βρέθηκε στην πίστα κρατώντας ένα μικρόφωνο, στα 19 συγκατοίκησε για πρώτη φορά με την πρώην σύντροφό του, ενώ σήμερα, σε ηλικία 22 ετών, μετράει πολλές επιτυχημένες συνεργασίες στο ενεργητικό του.
Η κλίση του στη μουσική ήταν εμφανής από μικρή ηλικία. Εξάλλου προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια.
«Έχω καταγωγή από τη Νάξο. Το σόι μου έχει βάλει τα θεμέλια για το νησιώτικο τραγούδι. Εγώ ξεκίνησα να παίζω κιθάρα στη δευτέρα γυμνασίου. Μετά όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο χώρος μας δεν είναι εύκολος και γι’ αυτό οι γονείς μου ίσως να μην ήθελαν στην αρχή να τον ακολουθήσω. Έχει πολύ άγχος και χρειάζεται μεγάλο αγώνα και θέληση.

Ωστόσο, από τη στιγμή που πήγα στο Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο δεν μπορούσαν να μου πουν κάτι», εξηγεί στο People.
Το αξιοθαύμαστο, όμως, στην περίπτωση του νεαρού τραγουδιστή δεν είναι η καλλιφωνία του, που έγινε από νωρίς γνωστή στο κοινό, αλλά το ταλέντο του να γράφει στίχους που μιλούν για τον έρωτα και κατευθείαν στην καρδιά.

«Στα 13 ζεις στο μυαλό σου τον έρωτα πολύ πιο έντονα. Είναι ένα πρωτόγνωρο, αθώο συναίσθημα που το αντιμετωπίζεις με αρκετή υπερβολή. Οπότε είχα πράγματα να γράψω. Τώρα, ας πούμε, γράφω λιγότερα κομμάτια βασιζόμενος στις εμπειρίες και τα συναισθήματά μου. Πλέον έχω μπει σε πιο επαγγελματική ροή. Μπορεί να ακούσω ένα κομμάτι που μου αρέσει ή να δω μια ατάκα σε ένα βιβλίο και να μου έρθει η έμπνευση.
Τα τραγούδια δεν βασίζονται πάντα σε έναν χωρισμό ούτε χρειάζεται να είσαι κάπως περίεργα συναισθηματικά για να γράψεις», προσθέτει.

«Ένας από τους ανθρώπους που με έχει βοηθήσει πολύ είναι και ο Stan. Η γνωριμία μας ξεκίνησε το 2014 στα βραβεία MAD, ενώ το πρώτο μου τραγούδι μαζί του και με την Icon Music Records το γράψαμε το 2015. Ο τίτλος ήταν “Σου ξεδιπλώνω την ψυχή μου”. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το τραγούδι που έχει πάει καλύτερα από όλα όσα έχω πει. Μετά τη συνεργασία μας έμαθα από τη μητέρα μου ότι είμαστε μακρινά ξαδέρφια», αποκάλυψε.

Δείτε ποιος τραγουδιστής έμαθε ότι είναι ξάδερφος του Stan στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved