Στέλιος Λεγάκης: «Όταν δω έξω μια κοπέλα που μου αρέσει, θα πάω να της μιλήσω» (Photos)
Showbiz

Στέλιος Λεγάκης: «Όταν δω έξω μια κοπέλα που μου αρέσει, θα πάω να της μιλήσω» (Photos)

Ο Στέλιος Λεγάκης παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα.

Αναφέρθηκε στην τετράποδη φίλη του, Μοίρα, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Μολονότι τον μεγαλύτερο χώρο στην καρδιά του καταλαμβάνει η αγάπη του για τη μουσική, ένα εξίσου μεγάλο μέρος ανήκει στην τετράποδη φίλη του Μοίρα.

«Τη βρήκα από μια αγγελία στο Facebook. Πήρα τηλέφωνο και όταν ρώτησα πού βρίσκεται το σκυλί, μου αποκάλυψαν ότι γεννήθηκε στη Νάξο και είναι εκεί, αλλά αν το επιθυμώ θα το φέρουν στην Αθήνα. Δεδομένου ότι και η δική μου καταγωγή είναι από τη Νάξο, σκέφτηκα απευθείας "Αυτό το σκυλί είναι η μοίρα μου".

Είχα κάνει απόπειρα και στο παρελθόν να υιοθετήσω δύο σκυλάκια, αλλά ήταν δύσκολο καθώς έμενα στο πατρικό μου και η μητέρα μου έχει θέμα με την καθαριότητα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν ήμουν τόσο υπεύθυνος. Τώρα που έχω δει πώς είναι να έχεις ένα κατοικίδιο, νομίζω ότι μετά τη Μοίρα δεν θα πάρω άλλο σκύλο», δηλώνει με ειλικρίνεια στο People.

Πρόσφατα μετακόμισε στα βόρεια προάστια της Αθήνας, για να βρίσκεται κοντά στο στούντιο, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το αφιερώνει αποκλειστικά στη δουλειά του. Ωστόσο, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά πριν από έναν χρόνο.

«Στα 19 μου πήρα την απόφαση να συγκατοικήσω. Χαίρομαι που έζησα αυτή την εμπειρία μικρός και είδα πώς είναι να ζεις με τη σύντροφό σου. Δόθηκα εξολοκλήρου. Αυτό είναι κάτι που δεν μετανιώνω γιατί έζησα ωραίες στιγμές και έγραψα και αντίστοιχα πολύ ωραία τραγούδια. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα το ξαναέκανα. Από την άλλη, απολαμβάνω εξίσου την ελευθερία μου και το γεγονός ότι πλέον ζω μόνος μου».

Δεν διστάζει να προσεγγίσει μια γυναίκα που μπορεί να του αρέσει, ενώ εξομολογείται πως «Με γοητεύει πολύ το να γνωρίζω μια κοπέλα έξω. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, στη σημερινή εποχή το 85% των γνωριμιών γίνονται μέσα από τα social media.

Όσον αφορά τη δική μου περίπτωση, είμαι ένας άνθρωπος που όταν θα βγω έξω και θα δω μια κοπέλα που μου αρέσει, θα πάω να της μιλήσω».

Έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να σκεφτεί αν μια γυναίκα μπορεί να γοητευτεί αποκλειστικά από το επάγγελμά του;

«Δεν το σκέφτομαι. Όσοι βέβαια υποστηρίζουν ότι η αναγνωρισιμότητα δεν βοηθάει λένε ψέματα», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved