Ντόρα Μακρυγιάννη: «Η Μαρίνα όταν αγαπάει δίνεται, όπως εγώ» (Photos)
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Η Μαρίνα όταν αγαπάει δίνεται, όπως εγώ» (Photos)

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έκανε την εμφάνιση της στη μικρή οθόνη με το ρόλο της Μαρίνας στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η ηθοποιός μίλησε για το αν έχει κάτι κοινό με την ηρωίδα της, αν πιστεύει στο Θεό, ενώ αποκάλυψε αν υπάρχουν συζητήσεις για να συνεχιστεί το σίριαλ και τρίτη σεζόν.

Θεωρείτε ότι ο ρόλος της Μαρίνας ήταν δώρο Θεού;

«Δώρο Θεού ήταν οι συγκυρίες. Με είδε η υπεύθυνη μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 στις πτυχιακές εξετάσεις στο Εθνικό θέατρο, εγώ είδα το μήνυμα της έξι μέρες μετά, διάστημα κατά το οποίο δεν είχαν βρει ακόμα άτομο για τον ρόλο. Όλα τα κομμάτια του παζλ έδεσαν και έτσι πήρα τον ρόλο».

Γιατί δεν το είχατε διαβάσει νωρίτερα; Τι συνέβη;

«Είχε πάει στα αδιάβαστα μηνύματα, μπήκα τυχαία να τα ελέγξω και έτσι το είδα. Οπότε ήταν και θέμα τύχης».

Πιστεύετε στον Θεό; Προσεύχεστε; Πηγαίνετε στην εκκλησία;

«Πιστεύω, δεν είμαι άθρησκη, δεν είμαι τόσο τυπική όμως. Οταν θα το νιώσω, μου αρέσει να πηγαίνω στην εκκλησία. Δεν θέλω να το κάνω καταναγκαστικά, μου αρέσει όταν πηγαίνω να βγαίνει από την ψυχή μου και επειδή το έχω ανάγκη.

Η Ντόρα με τη Μαρίνα έχουν κάτι κοινό;

«Ναι, έχουν κοινά, και οι δύο είμαστε παρορμητικές και αυθόρμητες. Η Μαρίνα θεωρεί ότι πρέπει να κάνει το σωστό, αγαπάει πάρα πολύ και όταν αγαπάει δίνεται, όπως εγώ. Η ηρωίδα έχει παλέψει από μικρή, γι' αυτό και της βγαίνουν υπερβολικές αντιδράσεις. Όπως και η Μαρίνα, έτσι κι εγώ πάλεψα. Είμαστε θα έλεγα και οι δύο σε μια εγρήγορση».

Έχετε ακούσει ιστορίες σαν αυτή που ζείτε στο σίριαλ;

«Όχι τόσο ακραίες. Στη μυθοπλασία τα πράγματα είναι πιο υπερβολικά».

Υπάρχουν συζητήσεις για το εάν η σειρά θα πάει και τρίτη σεζόν;

«Όχι, δεν το γνωρίζω αυτό».

Η σειρά πιστεύετε ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί;

«Δεν ξέρω, μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Δεν το γνωρίζω, εγώ δεν τα μετράω τα ποσοστά, για μένα η σειρά πρέπει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Είναι πολύ νωρίς να το κρίνω».

Με τον Μιχάλη τι θα συμβεί στη συνέχεια; Θα έρθουν κοντά Μαρίνα και Μιχάλης;

«Αυτό είναι πάρα πολύ νωρίς για να γίνει, γιατί ο άνθρωπος χάνει το παιδί του. Σίγουρα έρχονται πιο κοντά και όχι απαραίτητα ερωτικά. Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους, οπότε η Μαρίνα του στέκεται, είναι δίπλα του και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Και ο Μιχάλης από την πλευρά του τη θεωρεί άνθρωπο του και της ανοίγεται. Οπότε θα δούμε μια προσέγγιση ανθρώπινη. Σίγουρα όμως πιστεύω ότι ένας έρωτας δεν σβήνει τόσο εύκολα, αποκλείεται ένας από τους δύο να μην υποκύψει σε αυτό».

Η Μαρίνα θα έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί από τον Μιχάλη;

«Αυτό το ξέρει μόνο η σεναριογράφος, η Μαρία Γεωργιάδου. Ίσως να ήταν και αυτό πολύ ωραίο ως εξέλιξη, γιατί πραγματικά είναι πολύ ωραίο ζευγάρι», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved