Μαίρη Βιδάλη: «Έχω μετανιώσει για κάποιες επιλογές στην προσωπική μου ζωή» (Photos)
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Έχω μετανιώσει για κάποιες επιλογές στην προσωπική μου ζωή» (Photos)

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαίρη Βιδάλη, αναφέρεται με νοσταλγία στην εποχή του «Καλημέρα Ζωή».

Επίσης αποκαλύπτει γιατί απέχει από τη μικρή οθόνη και αν έχει μετανιώσει για επαγγελματικές επιλογές.

Έχετε μετανιώσει για κάποιες επαγγελματικές επιλογές;

«Έχω μετανιώσει για κάποιες επιλογές στην προσωπική μου ζωή. Στην επαγγελματική μου, όχι. Αγαπάω κάθε βήμα που έχω κάνει. Η αλήθεια είναι ότι συνεργάστηκα με πολύ σημαντικούς ανθρώπους, όπως ο Ποταμίτης, ο Τσάντας, η Ριάλδη, η Ξενουδάκη, ο Μπάκας, ο Σίσκος, οι οποίοι και με βοήθησαν να προχωρήσω».

Το θέατρο έχει προτεραιότητα έναντι της τηλεόρασης;

«Το θέατρο είναι η βάση του ηθοποιού και θέατρο ένας ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει παρά μόνο στη γλώσσα του. Και αυτό μου το είχε πει ο Σπύρος Ευαγγελάτος. Σε ό,τι αφορά την τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια είχα μόνο δύο προτάσεις.

Η μία δεν με ενδιέφερε. Η άλλη με ενδιέφερε, αλλά δεν τα βρήκαμε αλλού. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στην τηλεόραση σήμερα θέλουν πιο φρέσκα πρόσωπα με χαμηλές οικονομικές απαιτήσεις».

Την τηλεόραση πώς τη βλέπετε σήμερα;

«Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι επιστρέφει η μυθοπλασία, Περάσαμε θα έλεγα μία δεκαπενταετία που οι σκηνοθέτες λέγανε μην παίζεις, μη συγκινείσαι, μην εκφράζεσαι, ρίχ' τα. Χαίρομαι που βλέπω σήμερα αξιόλογες σειρές, όπως είναι το «Κόκκινο Ποτάμι» και οι «Άγριες Μέλισσες», στις οποίες θα ήθελα να έπαιζα».

Στο παρελθόν είχατε παίξει για εννέα ολόκληρα χρόνια στο «Καλημέρα Ζωή». Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;

«Την κούραση μου, την αγάπη του κόσμου αλλά και την πίστη που είχα ότι πραγματικά περνάμε κάποια ουσιαστικά κοινωνικά μηνύματα μέσα από τα επεισόδια που παίζαμε».

Σας έρχεται στον νου κάποιο ευτράπελο που συνέβη τότε και έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη σας;

«Θυμάμαι κάποια στιγμή που συναντήθηκα με τη γυναίκα του αξέχαστου Γιώργου Βασιλείου, η οποία μου είπε: «Μαίρη μου, τι κάνει ο Γιώργος;». Ήμασταν τόσες ώρες μαζί στα γυρίσματα, μαζί τρώγαμε, μία χρονιά παίζαμε παράλληλα και στο θέατρο, που ρωτούσε εμένα να μάθει τι κάνει ο σύζυγος της. Και σημειωτέων ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι».

Είστε γεμάτη από τη ζωή που έχετε κάνει;

«Απόλυτα. Είμαι γεμάτη από την ηλικία των 44 χρόνων. Και το αισθάνθηκα τότε αυτό παίζοντας την «Αντιγόνη» στο Ηρώδειο. Έπαιζα και έβλεπα από τη μια γεμάτο το Ηρώδειο και από την άλλη φωτισμένο τον Παρθενώνα, είχα ήδη τα τρία μου παιδιά, είχα ήδη γνωρίσει έναν μεγάλο έρωτα. Και είχα πει αν αυτήν τη στιγμή τελειώσει η ζωή μας, δεν θα θέλω τίποτε άλλο».

Προδοσία έχετε νιώσει από φίλους;

«Ναι. Προδοσία έχω νιώσει από τέσσερα - πέντε άτομα, τα οποία η αλήθεια είναι ότι τα έχει τιμωρήσει η συνέχεια της πορείας τους», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved